Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

2020-luvun osaajien Suomi

BloggausÄLLEEN ensi keväänä kymmenet tuhannet nuoret päättävät loppuelämänsä suunnan. Monella on ollut jo vuosia kuva haaveammatista ja siihen johtavasta opintopolusta. Kuulemme haaveita poliisin, sairaanhoitajan, lääkärin, opettajan tai asianajajan urasta, mutta kuulemmeko haaveita elektroniikka- ja tietoliikennetekniikan, tietojenkäsittelytieteen, ohjelmistoalan tai RF-insinöörin tehtävistä.

KUITENKIN Suomi on rakentanut koko digitaalisen maailman perusteknologioita jo 50 vuoden ajan. Instagram-päivityksemme näkyvät muutaman millisekunnin viiveellä seuraajiemme päätelaiteissa, kiitos suomalaisten ratkaisujen niin verkkojen kuin päätelaitteiden perustoiminnoissa. Loimme myös jo yli 40 vuotta sitten kehomme aktiivisuutta mittaavien kellojen ja korujen teknologiat ja tuotteiden perustat.

VIIME vuosikymmenet näimme, miten maailma muuttui kolmen tuplaveen ja säännöllisesti uusiutuvien matkapuhelinten verkkosukupolvien ansiosta. Mutta millaisen kehityksen tämän päivän nuoret tulevat näkemään tai tekemään – ja päätymään mahdollisesti historian kirjoihin? ICT-alan ammattilainen työskentelee teknologiayrityksissä, mutta myös lentoyhtiöissä, kauppaketjuissa, terveystaloissa, metsäalalla tai puolustusvoimissa – itse asiassa kaikilla liiketoiminnan alueilla ja julkisella sektorilla. Koska kaikki mikä voi digitalisoitua, digitalisoituu.

ICT-ALAN huippuammattilaisista ei ole tehty elokuvia, saippuasarjoja tai Netflixin sisältöä, joista lapset ja nuoret saisivat kosketuspintaa alalle. Olisiko siis yksi sinunkin talven tavoitteistasi kertoa lähipiirin nuorille ICT-alan mahdollisuuksista luoda antoisa ja mahdollisesti maailmaa muuttava ura? Tai voisitko kutsua, koronatilanteen salliessa, työpaikkasi lähikoululta oppilaita ja opettajia tutustumaan ICT-alaan työpaikallesi?

TIVIASSA teemme osaltamme myös tätä työtä. Uusi syvemmälle pureutuva mediamme IT Insider ja muutkin viestintäkanavamme tuottavat puolueetonta ja koko Suomen kattavaa syvälle luotaavaa tietoa ICT-alasta ja sen kehityksestä niin Suomessa kuin globaalisti. Kehitämme myös koulutustarjontaamme, jotta yritykset, yhteisöt ja alan ammattilaiset voivat edelleen kehittää itseään.

 

Janne Mustonen

toimitusjohtaja, TIVIA

LinkedIn

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia