Artikkeli sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkitty tähdellä (*).

Asuntokauppa käy kuumana Suomen suurissa kaupungeissa. Moni etsii uutta asuntoa ja haluaa pistää vanhan kotinsa myyntiin.

Mutta miten löytää paras kiinteistönvälittäjä? Välittäjien taidoissa, verkostoissa, aluetuntemuksessa ja tietenkin hinnoissa on eroja. Huonosti valittu kiinteistönvälittäjä saattaa koitua asunnon myyjälle kalliiksi.

Huonosti valittu kiinteistönvälittäjä saattaa koitua asunnon myyjälle kalliiksi. 

Teknologialla on ratkaisu tähänkin pulmaan. Neliöhinta.fi on suomalainen kiinteistövälittäjien vertailupalvelu, joka vertailee kiinteistönvälittäjiä suomalaisen asuntokaupan tilastojen ja datan pohjalta.

Neliöhinta.fi:ssä asuntoaan myyvä kuluttaja voi keskitetysti vertailla oman lähialueensa kiinteistönvälittäjiä, löytää itselleen sopivimman ja tehdä helposti yhteydenoton haluamalleen välittäjälle. Palvelun algoritmi ehdottaa alueen myyntidatan perusteella käyttäjälle viittä alueen parasta välittäjää.

 

Vertaile kiinteistönvälittäjä ja löydä paras kiinteistönvälittäjä Neliöhinta.fistä.*

 

Kiinteistönvälittäjien vertailu on käyttäjälle täysin ilmainen eikä sido mihinkään. Palvelu lupaa jopa 5-10 % paremman hinnan asunnosta, kun sille valitaan parempi välittäjä.

Vertailun tiedot perustuvat suomalaisen asuntokaupan tilastoihin ja dataan, kuten julkisiin ja yksityisiin tietoihin asuntokaupoista, alueelliseen hintakehitykseen ja asiantuntijoiden arvioihin eri asuntojen haluttavuudesta. Palvelun mukaan sen data on riippumatonta, eivätkä kiinteistönvälittäjät pysty vaikuttamaan omaan sijoitukseensa vertailussa.

“Neliöhinta.fi:n algoritmi kerää jatkuvasti tietoa asuntokaupan myyntitapahtumista ja -muutoksista. Seuraamme mikrotasolla yksittäisten kiinteistövälittäjien tekemiä asuntokauppoja, jonka pohjalta pystymme tekemään arvioita kiinteistövälittäjien suoriutumisesta omalla alueellaan”, palvelusta kerrotaan.

 

Löydä paras kiinteistönvälittäjä

Neliöhinta.fi  kiinteistönvälittäjien vertailupalvelu listaa välittäjiä suomalaisen asuntokaupan tilastojen ja datan pohjalta.

Lue myös:

Kansikuva: Unsplash