Mitä ajattelit tehdä kesälomalla? Moni kuuntelee äänikirjoja. Mikä olisi mukavampaa, kuin pistää mielenkiintoinen kirja pyörimään ja ottaa iisisti. Äänikirjat sopivat kuunneltavaksi niin mökkilaiturilla, riippumatossa, autossa kuin vaikka junassakin, ja kiinnostavia kirjoja kuunneltavaksi löytyy tuhatmäärin.

Listasin kesäksi parhaat äänikirjat niille, joita myynnin ja markkinoinnin uusimmat tuulet kiinnostavat. Kyseessä on kolme hiljattain ilmestynyttä opusta, jotka katsovat myynnin ja markkinoinnin teemoja hyvin erilaisista, mutta erittäin ajankohtaisista näkökulmista, ja joista itse pidin kovasti.

Listasin kesäksi parhaat äänikirjat niille, joita myynnin ja markkinoinnin uusimmat tuulet kiinnostavat.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkeillä.

 

100 faktaa myynnistä äänikirja

Andrei Koivumäki & Katleena Kortesuo: 100 faktaa myynnistä

Kiinteistövälittäjä Andrei Koivumäen ja viestintäasiantuntija Katleena Kortesuon 100 faktaa myynnistä lupaa nopeita ja käytännönläheisiä vastauksia bisnesvalmentajien, konsulttien, kiinteistövälittäjien ja markkinoijien tarpeisiin.

Tässä innostavassa kirjassa ei puida myynnin teoriaa, vaan käsitellään monipuolisia käytännön kokemuksia ja ytimekkäitä asiantuntijahaastatteluja. Kirja lunastaa lupauksensa, sillä tieto on esitetty ytimekkäästi ja kiinnostavalla tavalla siten, että siitä on helppoa poimia eväitä matkaansa myös omaan tekemiseen.

Kirjan teksti on helppolukuista ja aiheet käsitelty lyhyissä kappaleissa. Vaikka kirja lienee tehty selailtavaksi ja luettavaksi mistä vain kohdasta, se toimii hyvin myös alusta loppuun kuunneltavana äänikirjana. Tyyliltään kirja ei ole kuiva asiantuntijaopus, vaan Kortesuo ja Koivumäki kertovat aiheesta omalla rempseällä tyylillään, joka herättelee kuuntelijaa ja pitää kirjan mielenkiintoisena.

Kuuntele 100 faktaa myynnistä ja kokeile Storytelia maksutta 30 päivän ajan! Voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana. Tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Koskee uusia Storytelin käyttäjiä.*

 

parhaat äänikirjat

Petteri Lillberg & Riku Mattila: Kestävä markkinointi – Ilmastonmuutosopas brändeille

Ilmastonmuutos koskettaa koko yhteiskuntaa, ja siksi se tulisi ottaa huomioon myös markkinoinnissa. Lillbergin ja Mattilan teos osoittaa, että tulevaisuuden markkinoinnissa pelkkä viherpesu ei riitä, vaan brändien tulisi ottaa konkreettisia askeleita ympäristöasioiden huomioimiseksi.

Kestävä markkinointi on kahden yhteiskunnalliseen muutokseen perehtyneen markkinointiasiantuntijan käsialaa. Petteri Lillberg tunnetaan yhteiskunnalliseen muutokseen keskittyvän ajatushautomo Demos Helsingin vanhempana konsulttina ja Riku Mattila viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijana.

Lillbergin ja Mattilan teos on ensimmäinen suomenkielinen opas, joka keskittyy markkinointiin ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Kirja sisältää yleistajuista tietoa vastuullisen markkinoinnin suunnitteluun ja siinä hyödynnetään suomalaista ja ulkomaista tutkimustietoa sekä aitojen asiantuntijoiden ja yritysten haastatteluja ja caseja.

Kuuntele Kestävä markkinointi Nextorystä. Aloita ilmainen Nextory-kokeilu 30 päivän ajan. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen voit jatkaa halutessasi tilausta (alk. 9,99 €/kk). Tarjouksessa ei ole sitoutumisaikaa, ja voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat.*

 

pitch äänikirja

Elsa Ervasti & Joonas Turunen: Pitch!: Innostavan tiivistämisen taito

Napakka myyntipuhe eli pitch on tärkeä taito kaikille myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville. Viestinnän ammattilainen Elsa Ervasti ja toimittaja Joonas Turunen johdattelevat lukijat pitchaamisen saloihin teoriasta käytännön elementteihin. Kirja sisältää myös hauskoja harjoituksia sekä tunnettujen sijoittajien, taiteilijoiden ja yrittäjien kokemuksia.

Pitch! oli oma suosikkini listan kirjoista, sillä kaltaiselleni viestinnän parissa työskentelijälle se tarjosi paljon hyödyllistä oppia oman viestin tiivistämisestä ja välittämisestä innostavalla tavalla. Hyvä viesti ei riitä, jos sitä ei osaa ilmaista lukijaa puhuttelevalla tavalla.

Kuuntele Pitch! äänikirjana BookBeatista. Kokeile BookBeat Premiumia maksutta 14 päivän ajan. Voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Ei sitovaa määräaikaa. Koskee uusia käyttäjiä.*

 

Mikä on paras äänikirjapalvelu? Lue myös julkaisemamme äänikirjapalveluiden vertailu tästä linkistä

Kuvat: Unsplash