Kaupan ja teollisuuden ohjelmistoihin erikoistuneet Expak Systems ja Leanware yhdistävät voimansa.

Expak Systems Oy on keskittynyt tukkukaupan ja teollisuuden toimitusketjun hallinnan ratkaisuihin. Yritys kehittää muokattavaa valmisohjelmistoa, jota käytetään myynnin ennustamiseen sekä varastojen ja ostojen ohjaukseen. Järjestelmä on käytössä yli sadassa yrityksessä, muun muassa Airamilla, Finlaysonilla sekä Image Wearilla.

Expakin toimitusjohtaja Tommi Hyyrynen kommentoi uutista tiedotteessa:

”Osana Leanwarea pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisuvalikoiman toimitusketjun hallintaan. Yhdistelmästä syntyy ainutlaatuinen ratkaisukokonaisuus, joka tarjoaa nykyisille ja uusille asiakkaillemme yhtenäisen palvelukokonaisuuden aina hankinnasta sisälogistiikkaan. Expakkia ja Leanwarea yhdistää halu tuottaa asiakkaille konkreettisia hyötyjä, ja olla arvostettu edelläkävijä.”

”Osana Leanwarea pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisuvalikoiman toimitusketjun hallintaan.”

Leanware on kaupan alan, teollisuuden ja logistiikan järjestelmiin keskittynyt ohjelmistotalo, joka työllistää lähes 100 alan ammattilaista. Sillä on Suomen lisäksi asiakkaita Euroopassa, Kiinassa ja Brasiliassa. Päämajaansa yritys pitää Tampereella.

”Meillä on Expakin kanssa yhteiset asiakaskohderyhmät, ja Expakin ohjelmisto sopii hyvin yhteen Leanwaren ratkaisujen kanssa. Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä erilaisissa tilaisuuksissa toimitusketjun hallinnan ja sisälogistiikan kehittämisen eteen. On erittäin hienoa päästä kehittämään yhteisille asiakkaille tulevaisuuden ratkaisuja entistäkin läpinäkyvämpään ja tehokkaampaan toimitusketjun hallintaan”, sanoo Leanwaren toimitusjohtaja Ville Keskinen.

 

Lue myös Vaihtelun hallinta toimitusketjussa ja materiaalilogistiikassa ja Milloin toimitusketjun hallintaan (SCM) tarvitaan ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän rinnalle? 

 

Expakin Ite wiki-profiili
Leanwaren Ite wiki-profiili