Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Expak on toimitusketjun tehostamisen asiantuntija. Yhtiö kehittää valmisohjelmaa kaupan ja teollisuuden toimitusketjun hallintaan (SCM). Expak kasvaa kannattavasti ja luottoluokitus on AA -luokka (2018). Expak - Myy enemmän. Osta vähemmän.

Expak Systems Oy

Yritysesittely

Expak on käyttäjien suosittelema toimitusketjun hallinnan ratkaisu, jonka avulla tuotteiden saatavuus paranee, hankinta helpottuu ja varaston arvo alenee. Expak on yli sadan yrityksen käyttämä valmisohjelma toimitusketjun tehostamiseen.

Expak lisää myyntiä ja parantaa kykyä vastata asiakastarpeisiin. Kysynnän suunnittelu helpottuu, kun Expak tunnistaa muutokset ja poikkeukset automaattisesti. Optimaaliset varastotasot ja entistä tarkemmat täydennysehdotukset takaavat ylivoimaisen saatavuuden ja lisämyynnin.

Expakissa on valmiina parhaat käytännöt ja laskennat, joilla parannat ennakoitavuutta ja vähennät varastointitarvetta. Tietovirtojen tehokkaammalla hyödyntämisellä osaaminen kehittyy ja tilaus-toimitusprosessin suorituskyky paranee. Expakin avulla olet aina askeleen edellä.
Työntekijöitä 7
Y-tunnus 1096968-3
Perustettu 1997
Www Kotisivut
Puh +358 40 753 3320
E-mail myynti@expak.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Hankinta, Logistiikka, Myynti, Supply chain management SCM, Tuotanto

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Azure, Microsoft, C#, Javascript, Windows

Toimialakokemus: Kauppa, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Expak Systems, pilvipalvelu, varaston ohjaus, automatisointi, myynnin ennustaminen, täydennysehdotukset, oston ohjaus, toimitusketjun hallinta, materiaalitarveennusteet, varastonhallinta, expak, mittarit, raportointi, raportointi ja analytiikka, mssuomi, mspartner, kilpailukyky

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Expak Systems - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase: SK Tuote Oy

"Keskimääräinen toimitusaika lyhentynyt viikosta merkittävästi. Asiakkaiden toimitusaikavaatimukset ovat huomattavasti tiukentuneet viime vuosina. Expak on auttanut tämänkin mahdollistamisessa. En uskalla edes ajatella tilannetta nykyään, vanhoilla menetelmillä ja varastorakenteella."

-- Niko Sarapää, tuotannon- ja tuotekehityksen projekti-insinööri

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Airam Electric Oy Ab

"Paras projekti ikinä - varaston arvo aleni 4 miljoonaa euroa puolessa vuodessa (-35 %)"

-- Anna Gustafsson, logistiikkajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Projecta Oy

"Expak-toimitus toi Projectalle systemaattisen ja analyyttisen toimintatavan. Ratkaisun avulla olemme saaneet toimintaa parannettua ja varastojen arvot ovat konkreettisesti pudonneet."

-- Arto Utriainen, talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCase: OR group

"Expakin ohjelman käytöllä on saavutettu hyviä tuloksia. - Lopputuotevaraston kokonaismäärä on tippunut huomattavasti. Kun raaka-aineostajan kanssa otettiin seurantaan raaka-ainevarasto, niin se tipahti myös reilusti. Puolivalmisteiden osuutta on samaan aikaan nostettu, joka on mahdollistanut meille joustavamman ja nopeamman reagoinnin, listaa Mannila tuloksia. - Tällä hetkellä.."

-- Mikko Mannila, kehityspäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Expak Systems - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Expak on pilvipalvelu myynnin ennustamiseen, jossa kaikki haluttu tieto on käyttäjän saatavilla. Sen avulla hallitset asiakasennusteita, näet asiakasmuutokset sekä jaat tietoa tuotannolle ja ostolle. Koko organisaatio toimii..

Tuotanto

Expak on pilvipalvelu tuotannon ohjaamiseen. Sen avulla teet tuotannon suunnittelusta läpinäkyvää. Suunittele tuotantoa ketterästi ja ohjaa resursseja tehokkaammin. Yhdistä myynnin ennusteet tuotannon kapasiteettiin ja..

Supply chain management SCM

Expak on pilvipalvelu varaston ja materiaalivirtojen ohjaamiseen. Expakin avulla ohjaat varastotasoja ja saatavuuksia todella tarkasti, kysynnän mukaan. Automaattiset seurannat kertovat, kun sinun on tarve toimia. Pystyt..

Toimialakokemus

Kauppa

Expakin avulla parannat tuotesaatavuutta ja tehostat valikoiman hallintaa. Manuaalisen työn määrä minimoituu, kun valjastat Expakin automatisoidut laskennat varaston ohjauksen, oston ohjauksen ja valikoiman hallinnan avuksi...

Expak Systems - Referenssit

Expak Systems - Bloggaukset

Expak Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Expak Systems - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Expak Systems - Rekryilmoitukset

 

Expak Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku