Citrus Solutions Oy tiedottaa uuden toimitusjohtajan valinnasta. Tehtävään on valittu Saara Perho (OTK, eMBA).

Perho on työskennellyt Citruksella vuodesta 2016 alkaen business strategistina liikkeenjohdon tehtävissä.

Yritys kiittelee tiedotteessaan tuoreen toimitusjohtajan osaamista etenkin palvelujen digitalisoinnissa, uusien digijärjestelmien prosesseissa ja haastavissa compliance- sekä legaltech-kokonaisuuksissa.

Perhon mukaan tavoitteena on tukea yrityksen kasvua tuomalla teknisiin projekteihin mukaan inhimillisyyttä.

“Tekninen osaaminen ei yksin riitä, vaan mukana on oltava myös sydäntä.”

“Tekninen osaaminen ei yksin riitä, vaan mukana on oltava myös sydäntä. Citruksen asiantuntijoilla on iso sydän ja vahva osaaminen. Olemme ensimmäinen it-talo, jonka erityisosaaminen on tekoälyn lisäksi tunneäly. Tunneälyn yhdistäminen tekoälyyn on meille itsestäänselvyys, sillä olemme rakentaneet ihmislähtöisiä ja älykkäitä palveluja asiakkaidemme kanssa jo pitkään”, Perho kertoo tiedotteessa.

Citrus Solutions kertoo panostaneensa tunneälyyn perustamalla oman asiakaskokemustiimin ja kehittämällä prosessejaan niin, että valmistuneet digitaaliset ratkaisut viestivät asiakkaan ja loppukäyttäjän edustamia arvoja ja tunteita.

Citruksen mukaan naistoimitusjohtajan valinta tulee odotettuna uutisena it-alalla, jossa naistyöntekijät ja etenkin naisjohtajat ovat vähemmistössä. Yritys kertoo työyhteisönsä olevan toimialalla poikkeus: naisten osuus työntekijöistä on 30 % ja johtoryhmästä jopa 50 %.

Citruksen edellinen toimitusjohtaja Markku Karas jatkaa työtään yrityksen hallituksen puheenjohtajana ja liikkeenjohdon konsulttina.

“Olen saanut viettää ison osan elämästäni motivoituneiden huippuammattilaisten parissa. Saaralla on nyt käsissään hyvä porukka ja edellytykset isoon menestykseen”, kiittelee Karas.

”Saaralla on nyt käsissään hyvä porukka ja edellytykset isoon menestykseen”

Citrus Solutions Oy on Helsingissä ja Turussa toimiva ohjelmistotalo, joka tarjoaa verkkopalvelu- ja ohjelmistokehittämistä, valmiita ohjelmistotuotteita ja asiantuntijapalveluita. Yrityksen tarjontaan kuuluu muun muassa myGDPR-palvelu, joka auttaa yrityksiä toimimaan tietosuoja-asetusten vaatimissa puitteissa. Citrus sijoittui vuonna 2019 TIVIn TOP 30 kasvavien ohjelmistoyritysten joukkoon.

 

Citrus Solutionsin Ite wiki-profiili
Citrus Solutionsin verkkosivut