Tarjoamme tuotantotehokkuutta, käynnissäpitoa seikä päivittäisjohtamista tehostavia järjestelmäratkaisuja teollisuudelle. Järjestelmämme sopivat käytettäväksi erikokoisissa yrityksissä globaalisti, useilla eri toimialoilla ja lukuisilla eri kielillä.

ARROW Engineering Oy - Perustiedot

Yritysesittely

Luomme järjestelmäratkaisuja valmistavan teollisuuden ja teknologian operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen. ARROW Operational Excellence -konseptimme keskittyy tuottavuuden ja päivittäisjohtamisen parantamiseen, tiedon digitalisoinnin ja visuaalisen johtamisen avulla. ARROW-järjestelmäratkaisun käyttöönoton myötä asiakasyritystemme tuottavuusloikka on ollut 30% tai jopa enemmän.

ARROW yhdistää ainutlaatuisella tavalla teknologiaa ja asiaosaamista. Henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka työskentelevät asiantuntija- ja tuotekehitystiimeissä.

ARROW on perustettu 1993. Yhtiön omistus on toimivalla johdolla. Palvelemme 500 asiakasyritystä, 30 eri maassa. Suomessa näihin lukeutuvat poikkeuksetta oman teollisuudenalansa johtavat yritykset.
Työntekijöitä
-
Y‑tunnus
0932467‑7
Perustettu
1993
www
Email
sales@arroweng.fi
Puh
020 755 9910
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tuotanto, BI ja raportointi, Tietohallinto

Erikoisosaaminen: IoT, Ohjelmistokehitys, Analytiikka

Teknologia:

Toimialakokemus: Valmistava teollisuus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, IT, Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto, Konsultointi, Johtamistyö

Omat tagit: ARROW Engineering, kunnossapito, tuotannonohjaus, Käyttövarmuus, Lean, IoT, MES, tuotantotehokkuus, OEE, KNL, käynnissäpito, päivittäisjohtaminen, tuotannon johtaminen, kokonaistehokkuus

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Näytä hakupalkki ja filtteröi sisältöä

post_image

Linkki Opas: MES-järjestelmän hankinta - mitä tulisi ottaa huomioon?

MES-järjestelmän hankinta - mitä tulisi ottaa huomioon?Opas tuotannon tehostamisesta sekä johtamisesta ..

Tagit: Tuotanto, Big Data, Dokumenttien hallinta, +15 muutaIntegraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Valmisohjelmisto, MES, IIoT, tuotannonohjaus, tuotannon johtaminen

post_image

Linkki ARROW Shop Floor Managementilla johdat teollisuusyritystä LEANisti

Shop Floor Management,eli päivittäisjohtaminen tuotantotiloista käsin, on yksi ajankohtaisimmista Lean-johtamisen aiheista. ..

Tagit: BI ja raportointi, Tuotanto, Big Data, +13 muutaIoT, Ohjelmistokehitys, Analytiikka, Valmistava teollisuus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, IT, Johtamistyö, Valmisohjelmisto, Konsultointi, päivittäisjohtaminen, tuotannon johtaminen, shop floor management

post_image

Linkki ARROW Andonilla tehoa kokoonpanoon

Andon on järjestelmä kokoonpanon hälytyksiä ja raportointia varten. ARROW Andonin avulla voidaan parantaa kokoonpanon ..

Tagit: Tuotanto, IoT, Ohjelmistokehitys, +9 muutaIT, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, andon, kokoonpanoteollisuus, läpimenoaika

post_image

Referenssi Case: Huhtamäki Foodservice Finland Oy

Kokonaisvaltaista tehokkuuden hallintaaHuhtamäki valmistaa erilaisia pakkauksia. Hämeenlinnan tehtailla koneet ahkeroivat Lue lisää..

Tagit: Tuotanto, IoT, Ohjelmistokehitys, +9 muutaIT, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, OEE, KNL, kokonaistehokkuus

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu