Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

a.i.mater kokemuksia

a.i.mater kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka a.i.mater Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTyömarkkinatorin verkkosivulukija

"Kaiken lisäksi yhteistyö a.i.materin kanssa on ollut oikein sujuvaa - teidän päästä reagoidaan nopeasti viesteihin ja olemme saaneet kaiken tarvittavan avun sekä teknisiin että enemmän hallinnollisiinkin kysymyksiin. Tunnelma on aina ollut rento ja asioista sopiminen luontevaa, kun yhteinen tavoite on ollut tiedossa."

-- Työmarkkinatorin verkkotoimitus

Näytä referenssi

ReferenssiEditan digioppikirjan ääniversio toteutettiin Ilona-koneäänen lukemana

"Omasta puolestani voin sanoa, että yhteistyö oli helppoa ja sujuvaa. Koneääni toimi erinomaisesti. Tämäntyyppisessä aineistossa, jossa on paljon vaikeahkoa sanastoa ja latinankielisiä termejä, koneääni oli ehkä luonnollista parempi. Siinä eivät kuulu murretaustat, ja suomalaisille hankalatkin sanat, joissa on esimerkiksi sekä etu- että takavokaaleja, sujuvat koneääneltä.."

-- Sanna-Mari Hovi

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin a.i.mater kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

A.i.mater Oy:n referenssit

A.i.mater Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia