Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DB-Manager Oy toimittaa Puusepänliike Puukas ky:lle toiminnanohjausjärjestelmän

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Puusepänliike Puukas ky:lle toiminnanohjausjärjestelmän tehostamaan erityisesti tuotantoa. Mittatilaustuotteiden valmistaminen helpottuu merkittävästi kun järjestelmä laskee kaikki mitat valmiiksi tuoterakenteiden perusteella. Näin säästetään paljon aikaa ja vähennetään virheitä. Lisäksi järjestelmä antaa hyvän kokonaiskuvan toiminnasta ja auttaa johtamaan tiedolla.

Puukas valmistaa perinneikkunat, ulko-ovet ja väliovet uudis-, korjaus- ja perinnerakentamiseen. Asiakkaina ovat tyypillisesti yritykset ja yksityishenkilöt. Yritys pystyy muokkaamaan tuotteitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Myös täysin uniikit mallit ovat mahdollisia.

Puusepänliike Puukas valitsi DB-Manager Oy:n toiminnaohjausjärjestelmänsä toimittajaksi eritoten siksi, että järjestelmä osui mainiosti yrityksen tarpeisiin ja oli tunnettu toimivuudestaan. Myös DB-Managerin hyvä maine, pitkä kokemus ja asiantuntijuus toiminnanohjauksesta helpottivat valintaa.

DB-Managerin toimittaman WinPlan toiminnanohjausjärjestelmän myötä Puusepänliike Puukas kykenee toimimaan aikaisempaa kilpailukykyisemmin ja kustannustehokkaasti.

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. Yritys on kehittänyt vuodesta 1984 lähtien asiakkaidensa kanssa yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Yrityksen asiakaskunta koostuu suurelta osin Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa toimivista yrityksistä.

DB-Manager Oy:n markkinoimia ohjelmistoratkaisuja ovat SuperOffice CRM, eMarketeer, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP ja Fusion keittiösuunnitteluohjelmisto.

Suosittelija:

WinPlan tulee tehostamaan toimintaamme oleellisesti. Saamme mittatilaustuotteiden mitat helposti, nopeasti ja virheettömästi. Myös materiaalihukka vähenee.

Jorma Mustonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
DB-Manager Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Puusepänliike Puukas
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Toimitusjohtaja Rauno Uusitalo 0505562033

Lisätietoja

Yritysprofiili DB-Manager kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Angular
C#

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

WinPlan ERP
FuturaPlan ERP
SuperOffice CRM
eMarketeer

Siirry yrityksen profiiliin DB-Manager kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DB-Manager - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

DB-Manager - Muita referenssejä

DB-Manager - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia