Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DB-Manager Oy toimittaa Ruotsiin Väner Fönster AB:lle toiminnanohjausjärjestelmän

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Ruotsiin Väner Fönster AB:lle toiminnanohjausjärjestelmän tehostamaan erityisesti myyntiä ja toimittajayhteistyötä. Lisäksi järjestelmä antaa hyvän kokonaiskuvan kaikesta toiminnasta ja auttaa johtamaan tiedolla.

Väner Fönster AB valitsi DB-Manager Oy:n toiminnaohjausjärjestelmänsä toimittajaksi eritoten siksi, että järjestelmä osui mainiosti yrityksen tarpeisiin ja oli helppokäyttöinen. Myös DB-Managerin hyvä maine, pitkä kokemus ja asiantuntijuus toiminnanohjauksesta helpottivat valintaa.

Väner Fönster AB on kasvanut voimakkaasti ja aikoo viedä toimintansa kokonaan uudelle tasolle järjestelmän tukiessa kasvua. Yritys myy ja asentaa ikkunoita ja ovia yksityishenkilöillle, rakennusyrityksille ja kiinteistöyrityksille. Erityisesti suuret uudisrakennukset ovat asiakkaita. Uudet työkalut mahdollistavat toiminnan skaalamisen ja asiakaskunnan voimakkaan kasvun. DB-Managerin toimittaman WinPlan toiminnanohjausjärjestelmän myötä Väner Fönster AB kykenee toimimaan aikaisempaa kilpailukykyisemmin ja kustannustehokkaasti.

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. Yritys on kehittänyt vuodesta 1984 lähtien asiakkaidensa kanssa yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Yrityksen asiakaskunta koostuu suurelta osin Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa toimivista yrityksistä.

DB-Manager Oy:n markkinoimia ohjelmistoratkaisuja ovat SuperOffice CRM, eMarketeer, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP ja Fusion keittiösuunnitteluohjelmisto.

Suosittelija:

DB-Managerin tarjoustenhallintaohjelma on meille "jättebra och perfekt".

Jonas Malmkvist

Pinterest
Referenssin infoboxi
DB-Manager Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Väner Fönster AB
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Rauno Uusitalo 0505562033

Lisätietoja

Yritysprofiili DB-Manager kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Angular

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

WinPlan ERP
FuturaPlan ERP

Siirry yrityksen profiiliin DB-Manager kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DB-Manager - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

DB-Manager - Muita referenssejä

DB-Manager - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia