Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teollisuusyritys

post_image
Tarjonta

Kokonaisratkaisu teollisuusyrityksille

Teollisuusyrityksen liiketoimintaympäristö koostuu monista toimijoista. Liiketoimintaprosessien laajuuden lisäksi toiminnalle ovat ominaisia jatkuvat ja nopeat muutokset. Haasteellisissa olosuhteissa toimimiseen ja menestymiseen tarvitaan kumppani, jonka avulla liiketoimintaympäristön hallitseminen on mahdollista. Yhdistämällä toimialan erityispiirteet huomioiva ERP-järjestelmä ja modernit työkalut, kuten tehtaan seinälle asetetut reaaliaikaiset ohjausruudut, taataan toiminnan tehokkuus.

Kolme syytä valita Visman toimialaratkaisu

Ratkaisumme ja palvelumme tekevät mahdolliseksi yrityksen toiminnan ohjaamisen alati muuttuvalla alalla. Avullamme yrityksen prosessit tehostuvat ja toiminnan tuottavuus kasvaa. Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä teollisuuden toimintoa ja piirrettä, joiden hallintaan järjestelmäkokonaisuutemme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat työkalut.

1. Varasto hallintaan ja läpinäkyvyys organisaatioon

Varaston arvo ja hallittavuus ovat keskeisessä osassa, kun punnitaan teollisuusyrityksen toimintaa. Tehokkaalla toiminnanohjauksella varaston arvo pysyy hallinnassa toimitusvarmuuden kärsimättä.

Visman järjestelmällä huolehdit materiaalin riittävyydestä, jolloin asiakkaat saavat toimitukset ajallaan. Modernien työkalujen avulla saadaan myös esimerkiksi reaaliaikainen näkymä tilauksista nähtäville varastoon ohjausruudulle.

2. Toimitusvarmuutta kuljetusten optimoinnilla

Hyvin optimoidut kuljetukset pitävät teollisuusyrityksen kustannukset kurissa. Kun lähetys varastosta ja kuljetusten suunnittelu tehdään yhdellä työkalulla, toimitusvarmuus paranee, joka taas parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Visman teollisuuden toiminnanohjauksen ratkaisulla lähetys varastosta ja kuljetusten suunnittelu voidaan tehdä yhdellä työkalulla. Tuplakirjauksia ei tarvita, jolloin tehokkuus paranee.

3. Resursoi lisätyövoima tehokkaasti

Teollisuusyrityksen toiminnassa kysynnän kausivaihtelu vaikuttaa toimintaan huomattavasti. Kun kysyntä vaihtelee, resurssien ja työn uudelleen ajoitus on tärkeää kustannusten vähentämiseksi ja työn tehostamiseksi.

Visman ratkaisulla tasaat tuotantoresurssien kuormituksen ja ajoitat työt uudelleen aina, kun tarve vaatii. Päätöksenteon tukena ovat myös dashboardit, visuaaliset näkymät, joista näet heti jos esimerkiksi tuotanto ei onnistu.

Visma L7

Visma L7 tarjoaa laajat ominaisuudet taloushallinnosta toimialojen - kuten urakoinnin, teollisuuden ja energiatuotannon - erikoissovelluksiin. Valitse ominaisuudet, jotka sopivat liiketoiminnallesi parhaiten. Järjestelmä kehittyy jatkuvasti. Taloushallinto, projektien hallinta, tuotannonohjaus, varastonhallinta ja henkilöstöhallinta yhdessä järjestelmässä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme ohjelmaa jatkuvasti. Tutustu L7 tästä >>

Visma L7 asiakaskokemus

"Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmä on toiminnaltaan looginen ja helppokäyttöinen. Mielestäni se sopii hyvin tuotannolliselle yritykselle sekä moniyritys-toimintaan. Se on varmasti hyvä ja helppokäyttöinen järjestelmä myös muillekin toimialoille."

- Hallintojohtaja Sari Valonen, Biolan Oy

Fikuro

Fikuro on helppo toiminnanohjausjärjestelmä valmistaville ja kokoonpaneville pk-yrityksille, jossa kaikki oleellinen toimii yhteen ja josta kaikki turha on jätetty pois. Tuotanto, myynti, ostot, varasto ja projektit toimivat sulavasti yhteen. Tarvitset vain verkkoyhteyden ja -selaimen. Hintakaan ei hirvitä - Fikurossa on selkeä ja edullinen pakettihinnoittelu. Päivität pakettia helposti, jos tarpeesi muuttuvat.

Fikuron asiakaskokemus

"Meidän toiminta on parantunut huomattavasti Fikuron käyttöönoton jälkeen. Saamme tietoa nopeasti järjestelmästä, se on ketterä ja säästää aikaa."

Toimitusjohatja Kimmo Kullberg, Realplast Oy

Pinterest
Visma Amplio Oy logo

Visma Amplio Oy:n tarjonta

Valmistava teollisuus

Lisätietoja

Visma Amplio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Visma Amplio Oy:n tarjontaa

Visma Amplio Oy:n Valmistava teollisuus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Amplio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia