Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

E J Hiipakka tehostaa toimintojaan Visma Nova-ratkaisuilla

ReferenssiE J Hiipakka Oy on yksi suurimmista kalustealan toimijoista Suomessa. Asiakkaita palvellaan Etelä-Pohjanmaalta Jurvasta, jossa perheyritys on vuosikymmenten ajan kasvanut ja kehittynyt – aikaansa seuraten. Ohjelmistovaihdon tullessa ajankohtaiseksi yritys kartoitti mahdolliset vaihtoehdot perusteellisesti ja päätyi lopulta tarpeita parhaiten vastanneeseen Visma Nova -ohjelmistoon. "Visma Novaan päädyimme myös siksi, että lisenssikanta oli merkittävin erityisesti Suomen pk-sektorilla", kertoo Hiipakka-konsernin toimitusjohtaja Harri Pakka.

Nova tehostaa toimintaa ja säästää aikaa

Visma Novan avulla Hiipakka on saanut tehostettua toimintojaan merkittävästi. Yritys on kutistanut muun muassa kvartaaleittan tehtävään inventointiin kuluneen henkilötuntimäärän vain murto-osaan aiemmasta. Visma Nova -ohjelmisto on Hiipakalla käytössä aina tuotannosta johtoon asti, joten sen tarjoamat tehot on hyödynnetty myös muissa toiminnoissa.

"Tilastot ja raportit ovat yritykselle tärkeitä tietolähteitä, mutta eivät tuota arvoa asiakkaalleemme. Siksi nämä tiedot on saatava ”nappia painamalla”. Visma Nova -ohjelmiston moninaiset raportit ja niiden muokkausmahdollisuudet toimivat juuri tällä tavalla", kommentoi Hiipakka-konsernin hallintojohtaja Asta Kentta.

Yhteistyö Visman kanssa toimii

Yhteistyö Visman kanssa on sujunut mutkitta ja apua on ollut tarjolla aina tarvittaessa. Esimerkiksi ohjelmiston käyttöönottovaiheessa Hiipakalla oli koko ensimmäisen viikon ajan paikalla Visma Nova -asiantuntija, joka neuvoi ohjelmiston käytössä ja antoi välitöntä apua sitä tarvitseville.

Tutustu Visma Novaan »

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Amplio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: E J Hiipakka Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Harri Pakka & Asta Kentta

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Amplio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Toiminnanohjaus
ERP
toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Visma Amplio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Amplio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Amplio - Muita referenssejä

Visma Amplio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia