Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Energiayhtiöille

post_image
Tarjonta

Hallitse projekteja ja sidosryhmien toimintaa yhdestä järjestelmästä

Toimialajärjestelmämme tarjoaa energia-alan liiketoimintaan urakoinnin ja talouden integroidun kokonaisratkaisun, joka keskustelee aukottomasti energialaskutusohjelmistosi kanssa. Energia-alan järjestelmämme kilpailukyky ja menestys perustuvat pitkäaikaiseen toimialan tuntemukseen sekä helppokäyttöisiin selainpohjaisiin ratkaisuihimme. Kustannustehokkuuden saavuttaminen ja kokonaisnäkemyksen antaminen ovat avainsanoja ohjelmistoissamme.

Kolme syytä valita Visman ratkaisu

Visman energiayhtiöille suunnatun ERP-kokonaisuuden avulla parannat toimintasi toiminnallista ja kustannustehokkuutta. Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä toimialan toimintoa ja piirrettä, joiden hallintaan järjestelmäkokonaisuutemme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat työkalut.

1. Tieto yhdessä järjestelmässä

Kun tietoa voidaan käsitellä useiden erillisjärjestelmien sijaan yhdessä kokonaisjärjestelmässä, energiayhtiön kustannustehokkuus paranee merkittävästi. Lisäksi projektien ja laajan sidosryhmäverkoston hallinta tehostuvat.

Visman energiayhtiöille suunnattu ERP-ratkaisu mahdollistaa erillisjärjestelmien määrän tiputtamisen jopa kolmasosaan entisestä. Ratkaisukokonaisuus sisältää kaikki energiayhtiön tarvitsemat toiminnanohjauksen työkalut.

2. Tyytyväisyyttä moderneilla ratkaisuilla

Työnteko ja palvelut eivät enää ole riippuvaisia ajasta ja paikasta ja sähköisiä palveluita, kuten sähköistä tuntikirjausta tai verkkoasiointia, osaavat yhä useampi asiakas ja työntekijä vaatia.

Visman modernien työkalujen avulla kasvatat työntekijöiden tyytyväisyyttä ominaisuuksista tinkimättä. Myös asiakkaat arvostavat sähköisiä palveluita.

3. Järjestelmä ja palvelut samasta talosta

Kun palveluita hankitaan samasta talosta järjestelmän kanssa, tehostuu yhteistyö ja vähennetään integraatioiden tarvetta. Asiakkaan kokoinen toimittaja osaa huomioida asiakkaan tarpeet joka tilanteessa.

Visman kokonaistarjonnasta löydät ulkoistusratkaisut talous- ja henkilöstöhallintoon ja saatavienhallintaan. Kokonaisuutta täydentävät verkkolaskuoperaattoripalvelut.

Visma L7

Visma L7 tarjoaa laajat ominaisuudet taloushallinnosta toimialojen - kuten urakoinnin, teollisuuden ja energiatuotannon - erikoissovelluksiin. Valitse ominaisuudet, jotka sopivat liiketoiminnallesi parhaiten. Järjestelmä kehittyy jatkuvasti. Taloushallinto, projektien hallinta, tuotannonohjaus, varastonhallinta ja henkilöstöhallinta yhdessä järjestelmässä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme ohjelmaa jatkuvasti. Tutustu L7 tästä >>

Visma L7 asiakaskokemus

"Monien hyötyjen lisäksi Visma L7 -järjestelmän sähköisten ominaisuuksien käyttöönotto ja käyttö on ollut todella helppoa. Sovellusten perustoiminnot omaksuu nopeasti. Meillä sähköiset, selainpohjaiset sovellukset ovat jo osa arkipäivää – vanhaan ei haluta enää palata ja kehitystä halutaan pitää yllä."

-Taina Lehtihalme, Visma L7 pääkäyttäjä, Rauman Energia

Pinterest
Visma Software Oy logo

Visma Software Oy:n tarjonta

Raaka-aineet ja energia

Lisätietoja

Visma Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Visma Software Oy:n tarjontaa

Visma Software Oy:n Raaka-aineet ja energia -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia