Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visma Novasta lämpöeristettä Ekovillan taloushallintoon ja myyntiin

ReferenssiRakennusalan nimekäs toimija, Ekovilla Oy, on vuonna 1979 perustettu ja tänäkin päivänä kotimaisessa omistuksessa oleva pk-yritys, joka tuottaa orgaanisia lämmöneristeitä. Yrityksen päätoimipaikka on Kouvolassa, mutta tuotantolaitokset löytyvät myös Kiimingistä sekä Ylistarosta. Ekovillan palveluverkosto kattaa koko maan. Eristeiden jakelu sekä asennus tapahtuu jopa 300 rakennustarvikeliikkeen ja 24 asennuspalveluyrityksen toimesta.

Takana vuosien asiakkuus

Visma Nova otettiin käyttöön Ekovillalla jo 90-luvun lopussa. Tuolloin hankittiin laskutus, osto- ja myyntireskontra, palkanlaskenta, kirjanpito sekä varastonhallinta. Vastaava paletti on käytössä tänäkin päivänä, mutta ajan mittaan ja uusien versioiden myötä ratkaisukokonaisuuteen on liitetty lisäosia, kuten Visma Reporting. Haastatteluhetkellä raportointipalikka on Ekovillalle vielä melko tuore, mutta sen verran käyttökokemusta jo taustalta löytyy, että myynti on saanut tuotteesta konkreettista hyötyä. Visma Nova on tällä hetkellä käytössä kymmenellä työntekijällä kolmessa eri toimipisteessä.

"Visma Reporting -työkalun myötä näemme reaaliajassa myynnin kehittymisen ja näin ollen myyntihenkilöstöllä on mahdollisuus reagoida nopeasti myynnin nousuun tai laskuun. Kun edellinen kuukausi valmistuu, ohjelmasta lähtee automaattisesti jokaiselle myyjälle omia myyntejään koskeva raportti", kertoo Ekovilla Oy:n Varatoimitusjohtaja Mika Ervasti.

Sen jälkeen kun Visma Reporting on saatu täysin käyttöönotettua, yritys lähtee Ervastin mukaan keskustelemaan Visma Liikkuvan työn ratkaisuista, jotka tulevat myynnin avuksi myyntitilausten syöttöön. Ratkaisun avulla myyjät voivat kirjata Visma Novaan myyntejä joustavasti siellä, missä työtä sillä hetkellä tekevätkään. Toinen harkinnan alla oleva laajennus on Visma Document Center, jolla olisi tarkoitus hakea sähköisiin ostolaskujen käsittelyihin lisää ruutia.

Tuttu ja turvallinen Visma Nova

Lähihistoriasta löytyy myös aika, jolloin luottamus Vismaa kohtaan Ekovilla Oy:ssä hieman horjui. Kilpailu ohjelmistoalalla on kovaa ja monet toimijat ovat tarjonneet omia vaihtoehtojaan saadakseen Ekovilla Oy:n vaihtamaan Visma Novan toiseen järjestelmään.

"Toki olemme vertailleet muita ohjelmistovaihtoehtoja, mutta tarkemman perehtymisen ja neuvottelujen jälkeen olemme aina tulleet siihen lopputulokseen, että jatkamme Visma Novalla. Vaihdon sijaan teimme päätöksen laajentaa Visma Novan silloista ohjelmistokokonaisuutta. Asiat hoituvat jatkossakin Visman järjestelmällä. Yhteyshenkilömme kanssa asiat sujuvat, kuten on tarkoituskin", kommentoi Ervasti. Toki haasteitakin yhteistyössä on ollut. Palautetta on annettu ja palaute on Vismalla vastaanotettu ja käsitelty. "Tästä on hyvä jatkaa", toteaa Mika Ervasti lopuksi.

Tutustu Visma Novaan »

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ekovilla Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Ervasti

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Toiminnanohjaus
ERP

Siirry yrityksen profiiliin Visma Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software - Muita referenssejä

Visma Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia