Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekoäly ja koneoppiminen ostolaskuautomaatiossa

TarjontaDooapin AI & koneoppimisen ominaisuudet auttavat päivittäisissä tehtävissä sekä ehdottavat automaattisesti laskuille todennäköisintä tiliöintiä sekä sopivinta hyväksyntäkiertoa. Uusimpana käyttöalueena tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntäminen tilauksellisten ostolaskujen täsmäyttämisessä. Oppiminen tapahtuu päivittäin, jolloin jo muutaman viikon jälkeen käyttöönotosta päästään luotettaviin tuloksiin ja mikä parasta, tämä ei vaadi käytännössä minkäänlaisten sääntöjen tai rekisterien ylläpitoa. Oppimisen tehostamiseksi on myös mahdollista painottaa relevantteja valittuja asiakaskohtaisia tietoja, jolloin ennustetarkkuutta saadaan parannettua entisestään.

Tekoäly ja koneoppimisominaisuudet ovat sisäänrakennettuina Dooap-ratkaisuun ja niiden käyttöönotto ei edellytä asiakkaalta toimenpiteitä. Taustalla oleva teknologia: Microsofti Azure Machine Learning.

Pinterest
Dooap Oy logo

Dooap Oy:n tarjonta

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Lisätietoja

Dooap Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Dooap Oy:n tarjontaa

Dooap Oy:n Tekoäly (AI) ja koneoppiminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Dooap kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia