Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hankintatoimen kehittäminen ostolaskuautomaation avulla

Tarjonta

Ostotilauksilla eroon laskun hyväksymisestä

Ostotilauksien käyttöönotolla tavoitellaan perinteisesti struktuuria ostamiseen, mutta sillä on myös erittäin suuri merkitys ostolaskujen automatisoinnissa. Ostolaskujen näkökulmasta kaiken perusta on kuitenkin oikein tehdyt tilaukset. Hyvin rakennetun ja ostotilausprosessin sekä kurinalaisten ostajien lopputuloksena voi ostotilauksellisten laskujen automaattisen kohdistuksen ja hyväksynnän prosentti nousta jopa yli 90 prosenttiin.

Dooap täsmäyttää automaattisesti ostotilauksen ja laskun, kun laskulta tunnistetaan validit ostotilausnumerot ja muut kontrollit täyttyvät. Tällöin lasku hyväksyntään automaattisesti ja se on maksuvalmis ilman että kenenkään siihen tarvitsee koskea. Dooap tarjoaa kattavan näkyvyyden prosessin sujuvuuteen ja toimittajien käyttäytymiseen.

Pinterest
Dooap Oy logo

Dooap Oy:n tarjonta

Hankinta

Lisätietoja

Dooap Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Dooap Oy:n tarjontaa

Dooap Oy:n Hankinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Dooap kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia