Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ostolaskuprosessin automatisointi

TarjontaAutomatisoi ostolaskujen käsittely ja tee siitä hauskaa ja helppoa käyttäjille

Dooap ostolaskuratkaisulla teet ostolaskujen käsittelystä automaattista, tehokasta sekä helppoa. Dooap tarjotaan pilvipalveluna ja sen avulla laskut voi käsitellä selaimella tai mobiilisti, missä ja milloin tahansa. Dooapin käyttöliittymät on suunniteltu helpoiksi omaksua ja mahdollisimman intuitiiviseksi, jotta käyttöönotto olisi etenkin loppukäyttäjille mahdollisimman helppoa.

 

Ostotilaukset Dynamics 365 Financessa

Tee hankintoja D365 Finance ostoprosessin mukaisesti ja automatisoi saapuvan laskun täsmäytys ja hyväksyntä Dooapin avulla. Luo toleransseja ja hyödynnä koneoppimista erojen selvittämisessä.

 

Sujuvat työnkulut

Dooapin tehokas työnkierron ratkaisu mahdollistaa joustavat, monipuoliset ja visuaaliset hyväksyntäkierrot.

 

Saumaton integraatio

Dooap käyttää automaattisesti jo D365 Financessa olevia perustietoja, eikä ole tarvetta rakentaa erillisiä liittymiä tai ylläpitää perustietoja kahdessa paikassa. Saumaton integraation ansioista tiedot ovat aina ajan tasalla.

 

Microsoft

Dooap hyödyntää laajasti muita Microsoftin tuotteita ja palveluita: kertakirjautuminen Azure AD:n kautta, analytiikka Power BI:llä, saumaton integraation D365:een sekä AI ja Koneoppiminen Azuresta.

Pinterest
Dooap Oy logo

Dooap Oy:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Dooap Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Dooap Oy:n tarjontaa

Dooap Oy:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Dooap kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia