Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dooap Oy

Dooap on pilvipohjainen ostolaskuautomaatioratkaisu, joka on suunniteltu toimimaan erityisesti Microsoft Dynamics 365 Finance ja AX2012 -järjestelmien kanssa.

Dooap Oy - Yritysesittely

Dooap on ostolaskuautomaatioratkaisu Microsoft D365 Finance -ympäristöön. Meillä on asiakkaita ympäri maailmaa. Tuotekehityksemme on Tampereella, missä reilut 20 kehittäjää kehittävät pilviratkaisuamme hyödyntäen myös koneoppimista ja tekoälyä. Käyttöliittymämme on erityisen helppokäyttöinen, mikä erottaa meidät tyypillisistä yrityssovelluksista. Menestyksemme takana on syvällinen ostolaskuprosessin ymmärrys yhdistettynä Microsoft Dynamics 365 Finance -osaamiseen. Mobiiliappimme tekee laskujen hyväksymisestä niin helppoa, että sen tekee mielellään. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Austinissa Teksasissa. Dooap on esillä Microsoftin AppSourcessa ja olemme Microsoft AppSource Preferred Vendor.
Työntekijöitä 19 Www dooap.com
Y-tunnus 3207965-7 Puh
Perustettu 2021 E-mail sales@dooap.com
Toimipaikat Tampere
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
(1)
Kauppa
(1)
Kiinteistöala
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Valmistava teollisuus
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
IT
(0)
Media
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)
Rakentaminen
(0)
Telekommunikaatio
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Azure
(4)
Microsoft
(4)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(4)

Omat tagit

ostolaskuautomaatio
Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations

Dooap - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Dooap:lla on 4 suosittelijaa.

ReferenssiSarastian palvelukeskus hyödyntää Dooap-ostolaskuautomaatiota

"Halusimme tuotteen, jonka kehityskaari on menossa ylöspäin. Sarastia on yhteistyön aikana esittänyt useita kehitystoiveita, jotka on toteutettu Dooapissa. Tuotteen jatkuva kehittyminen on Sarastialle tärkeää."

-- Janne Santala

Näytä referenssi

ReferenssiValokuva-alan innovoija Ifolor automatisoi ostolaskuprosessinsa

"Dooap auttaa meitä hoitamaan kauden katkot vain neljässä työpäivässä. Lisäksi se parantaa hyväksymisprosessin läpinäkyvyyttä. Dooapin erinomaisen mobiiliappin avulla minulla on luotettava näkyvyys ostolaskuihin mistä vain ja milloin vain."

-- Didier Müller, CFO

Näytä referenssi

ReferenssiOstolaskuautomaatio pelasti korona-aikana

"Ratkaisu täytti kaikki vaatimuksemme ja vielä enemmän. Sen helppokäyttöinen käyttöliittymä ja mobiilisovellus olivat huomattavan ylivoimaisia verrattuna muihin ohjelmistoihin, joita katsoimme."

-- Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAjoneuvojen vuokrayritys säästää työaikaa sujuvalla laskuautomaatiolla

"Laskun hyväksyntä vei minulta aiemmin viisi minuuttia laskulta, nyt teen sen 30 sekunnissa."

-- Maverick Baumer, IT Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Dooap - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Dooap-ratkaisun vakiovarusteena saat kaikki tärkeimmät raportit ja KPI:t, joita tarvitset ostoreskontraprosessin ohjaamiseen. Taustalla oleva Power BI -teknologia mahdollistaa datalähtöisen lähestymistavan talouden- ja hankintatoimen päätöksentekoon.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hankinta

Ostotilauksilla eroon laskun hyväksymisestä Ostotilauksien käyttöönotolla tavoitellaan perinteisesti struktuuria ostamiseen, mutta sillä on myös erittäin suuri merkitys ostolaskujen automatisoinnissa. Ostolaskujen näkökulmasta kaiken perusta on kuitenkin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Automatisoi ostolaskujen käsittely ja tee siitä hauskaa ja helppoa käyttäjille Dooap ostolaskuratkaisulla teet ostolaskujen käsittelystä automaattista, tehokasta sekä helppoa. Dooap tarjotaan pilvipalveluna ja sen avulla laskut voi käsitellä selaimella..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Me Dooapilla uskomme, että ilman asianmukaista analytiikkaa sinulla ei voi olla luotettavaa ostolaskuautomaatiota. Ostoreskontran päivittäisen työn tukemiseksi tarvitset asianmukaiset yhteenvetonäkymät, joilla varmistetaan prosessin läpinäkyvyys ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Dooap on Microsoftin sertifioima ratkaisu, mikä takaa teknisen yhteensopivuuden Microsoft Dynamicsin kanssa ja että Dooap on täysin linjassa Microsoft Dynamicsin päivityssyklin kanssa. Dooap-integrointipaketti toimitetaan asiakkaan D365-ympäristöihin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka (RPA) on oiva apuväline etenkin hankalien organisaatiokohtaisisten yksittäistapausten ratkaisemiseen silloin, kun tietoa pitää hakea ja yhdistellä useista ulkoisista tietolähteistä. Tyypillisiä käyttötilanteita ovat esim...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Dooap on Microsoft Azure Cloudissa toimiva pilvinatiivi SaaS-sovellus, joka integroituu saumattomasti asiakkaan Dynamics ERP -järjestelmään. Dooapin modernit teknologiaratkaisut, automatisoitu ohjelmistotuotantolinja ja ketterät kehitysmenetelmät takaavat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Dooapin AI & koneoppimisen ominaisuudet auttavat päivittäisissä tehtävissä sekä ehdottavat automaattisesti laskuille todennäköisintä tiliöintiä sekä sopivinta hyväksyntäkiertoa. Uusimpana käyttöalueena tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntäminen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Dooap - Referenssit

Dooap - Bloggaukset

Dooap - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Dooap kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku