Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sarastian palvelukeskus hyödyntää Dooap-ostolaskuautomaatiota

ReferenssiSarastian ohjelmistoliiketoiminta kehittää yhtiön tarjoamia talous- ja henkilöstöhallinnon sekä tiedolla johtamisen ja asioinnin ratkaisuja. Keskiössä on Sarastia365, Microsoft Dynamics 365:een pohjautuva pilvipohjainen järjestelmäratkaisu. Ostolaskuautomaation ratkaisuksi Sarastia valitsi kilpailutuksen perusteella Dooapin, joka on ollut käytössä vuodesta 2020.

”Päivitämme joka yö asiakkaidemme master datat pääjärjestelmässämme, joten edellytyksenä oli ostolaskuratkaisun integrointi D365:een. Halusimme myös tuotteen, jonka kehityskaari on menossa ylöspäin”, Santanen kertoo. ”Sarastia on yhteistyön aikana esittänyt useita kehitystoiveita, jotka on toteutettu Dooapissa. Tuotteen jatkuva kehittyminen on Sarastialle tärkeää”, sanoo Janne Santanen, Sarastia Oy:n liiketoimintapäällikkö.

Sarastian taloushallinnon palvelukeskuksen 300 taloushallinnon asiantuntijaa huolehtivat yli sadan suomalaisen kunnan ja kuntien yhtiön taloushallinnon prosesseista. Ostolaskuja Dooapissa käsitellään tällä hetkellä puolisen miljoonaa vuodessa, mutta määrän odotetaan nousevan 2-3 miljoonaan lähivuosina, kun järjestelmään liitettyjen asiakkaiden määrä nousee. Tämä toki edellyttää sitä, että asiakkaat valitsevat Sarastian S365-ratkaisun.

Sarastian ostoreskontranhoitajilta on saatu hyvää palautetta Dooapin käyttöliittymästä. Tuotepäällikkö Mika Marttilan mukaan käyttökokemuksessa on kaksi tärkeää näkökulmaa. Palvelukeskuksen loppuasiakkaille eli laskujen hyväksyjille käytön pitää olla niin helppoa, että he osaavat toimia oikein, ja erityisesti tiliöidä oikein, jotta korjattavien virheiden määrä vähenee. Palvelukeskuksen prosesseissa iso osa työstä on virheiden ja poikkeusten korjausta, ja niitä vähentämällä – kun asiat tehdään alusta lähtien oikein – saadaan prosessia tehostettua.

Sarastia tavoittelee ostolaskuprosessin automaatiota, ja siksi prosessin jatkuva kehittäminen on tärkeää. ”Olemme tuotteistettujen prosessien tekijä. Haluamme tuottaa hyviä palveluja kilpailukykyisesti, ja mittarinamme on, paljonko yhden laskun käsittely maksaa”, sanoo Janne Santanen.

Tuotepäällikkö Marttila odottaa Dooapin kehittyvän yhä paremmaksi työkaluksi Sarastian tavoitteiden tueksi. ”Automaatio on nykypäivää prosesseissa”, hän sanoo. Marttilan mukaan Dooap luo vahvan perustan automaatiolle, ja tekoälyn hyödyntäminen vie sitä koko ajan eteenpäin. Sarastia palvelukeskuksena automatisoi myös ns. pitkää häntää esimerkiksi ohjelmistorobotiikalla ja hyödyntämällä Azuren työkaluja ja PowerAppseja.

Sarastia on aktiivinen asiakas, joka tuo Dooapin tiekarttaan uusia kehitysideoita. ”Saamme hyvää palvelua, ja meitä kuunnellaan”, Santanen ja Marttila toteavat lopuksi.

Suosittelija:

"Halusimme tuotteen, jonka kehityskaari on menossa ylöspäin. Sarastia on yhteistyön aikana esittänyt useita kehitystoiveita, jotka on toteutettu Dooapissa. Tuotteen jatkuva kehittyminen on Sarastialle tärkeää."

Janne Santala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Dooap Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sarastia
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Marttila

Lisätietoja

Yritysprofiili Dooap kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ostolaskuautomaatio
Microsoft Dynamics 365 Finance

Siirry yrityksen profiiliin Dooap kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dooap - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Dooap - Muita referenssejä

Dooap - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia