Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pienin toimiva tuote (MVP), jatkokehityspalvelut sekä ylläpito

Tarjonta

Pienin toimiva tuote (MVP)

Sen sijaan, että ohjelmisto suunniteltaisiin ja toteutettaisiin pienintä yksityiskohtaa myöten, MVP on nopea tapa saada ohjelmiston ensimmäinen testiversio loppukäyttäjien käsiin. Tässä vaiheessa tärkeää on jatkuva ohjelmiston testaaminen ja loppukäyttäjien kautta saadun palautteen kerääminen. Itse koodauksessa keskitytään vain ydintoiminnallisuuksiin, jolloin kehityskustannuksetkin pysyvät maltillisina.

Jatkokehitys

Jatkokehitysvaiheessa ydintoiminnallisuuksien lisäksi ohjelmistoon rakennetaan lisäominaisuudet ja laadunvarmistus sekä hiotaan olemassa olevat ominaisuudet huippuunsa.

Ylläpito

Jokainen ohjelmisto tarvitsee huolenpitoa koko elinkaarensa ajan. Hyvin suunniteltu ylläpito varmistaa ohjelmistosi pitkäikäisyyden ja investointisi kannattavuuden. Ylläpito sisältää vanhentuneiden pakettien päivitykset, bugikorjaukset, tietoturvallisuuden varmistuksen ja pienet muutokset ominaisuuksiin.

Pinterest
Kvanttori Oy logo

Kvanttori Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Kvanttori Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Kvanttori Oy:n tarjontaa

Kvanttori Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kvanttori kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia