Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoiminnan analytiikka haltuun

TarjontaMeiltä löydät laaja-alaiset palvelut datan hallintaan ja analysointiin. On tarpeesi sitten oppia käyttämään Power BI:tä datan itsepalvelunanalyysiin, ottaa organisaatiossasi käyttöön laaja-alainen tietovarastointiratkaisu Azuressa tai mitä tahansa siltä väliltä – me voimme auttaa.

Microsoft tarjoaa laajan skaalan välineitä datan keräämiseen, tallentamiseen ja hyödyntämiseen. Meiltä löydät parhaat asiantuntijat auttamaan näiden välineiden käyttöönotossa ja datan valjastamisessa toimintaa ja päätöksiä tukevaksi tiedoksi.

Tutustu tarkemmin kotisivuillamme: löydät palveluiden tarkemmat kuvaukset, laajan koulutustarjontamme sekä ajankohtaiset blogit, tapahtumat ja asiakastarinat!

Pinterest
Sulava Oy logo

Sulava Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Sulava Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sulava Oy:n tarjontaa

Sulava Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia