Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoiminnan analytiikka Power BI:n avulla haltuun - esiselvityksestä jatkuviin palveluihin

TarjontaOta liiketoiminnan analytiikka Power BI:n avulla haltuun. Me autamme teitä esiselvityksestä lähtien läpi toteutus- ja koulutusvaiheen ja tuemme tarvittaessa vielä jatkuvan palvelun muodossa.

Esiselvitys

Business Intelligence-esiselvityksen tarkoituksena on selvittää organisaatiosi raportoinnin nykytilanne, raportoinnin tarpeet ja tietolähteet. Esiselvityksessä esitellään Power BI:n mahdollisuudet ja peilataan niitä organisaatiosi tarpeisiin. Esiselvitys koostuu asiakkaan kanssa pidettävistä työpajoista. Työpajojen avulla osallistujat saavat kattavan kuvan ja perustellun näkemyksen siitä, mihin Power BI:llä tehtävä raportointi taipuu. Esiselvityksen dokumentaatio kuvaa mahdollisen ratkaisun toteutuksen ja antaa ehdotuksen siitä, millaisilla työvaiheilla ja tehtävillä toivottu lopputulos saavutetaan.

Toteutus

Business Intelligence-toteutuksissa autamme organisaatiotanne pääsemään alkuun Power BI-raportoinnin kanssa laittamalla tietolähteet visualisointien vaatimalle tasolle ja toteuttamalla ensimmäiset visualisoinnit. Toteutamme ratkaisuita, joita pystytte jatkossa itse ylläpitämään ja toteuttamaan uusia visualisointeja. Toteutuksen aikana jaamme osaamistamme osallistujille, joka auttaa ymmärtämään, mitä upeat ja toimivat visualisoinnit vaativat. Kun Power BI:n perusasiat ovat kunnossa, autamme organisaatiotanne luomaan aina vain parempia ja rikkaampia visualisointeja raportointinne tueksi.

Toiminnan muutos ja koulutus

Julkisesta kurssitarjonnastamme löydät laajan valikoiman Microsoft Power BI -koulutuksia. Esimerkiksi Power BI Self-Service Workshopissa saat hyvät perustiedot vuorovaikutteisten raporttien tekemisestä Power BI Desktop -ohjelmalla sekä raporttien jakelusta Power BI -palvelussa. Toteutamme myös asiakaskohtaisesti mukautettuja workshoppeja, jolloin niissä voidaan hyödyntää teidän omaa dataa ja toteuttaa samalla omia raportteja oppien uutta. Tutustu koulutuksiin.

Jatkuvat Palvelut

Sulavan jatkuvat palvelut varmistavat toteutetun ratkaisun laadukkaan käytettävyyden ja kehityksen. Lue lisää jatkuvista palveluista

Pinterest
Sulava Oy logo

Sulava Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Sulava Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sulava Oy:n tarjontaa

Sulava Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia