Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelut modernin viestinnän välineiden käyttöön ja käyttöönottoon

TarjontaModernit viestinnän välineet tarjoavat kaikille päätelaitteille skaalautuvan, visuaalisesti miellyttävän ja helposti hallittavan tavan viestiä, jakaa tietoa sekä työskennellä sekä organisaation sisällä että ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Muutos on iso, mutta tarjoaa merkittäviä hyötyjä. Aina ei kuitenkaan ole esimerkiksi selvää mitä palvelua mihinkin kannattaisi käyttää.

Meiltä löydät laajan tarjooman palveluita ja koulutuksia moderniin työhön ja viestintään: Työn muutos ja muutoksen johtaminen, Teams-palvelut ja tiimityö, Työntekijäkokemuksen johtaminen, Työntekijät kentällä, Intranet ja sisäinen viestintä...


Tutustu tarkemmin kotisivuillamme: löydät palveluiden tarkemmat kuvaukset, laajan koulutustarjontamme sekä ajankohtaiset blogit, tapahtumat ja asiakastarinat!

Toimintatavan muutos ja koulutus

Fiksua tietotyötä tavoitellessa tekniikka on tukipalvelu ja mahdollistaja, mutta suurin muutos tapahtuu toimintatavoissa. Pieneltäkin tuntuva muutos kerryttää ajansäästön lisäksi tiedon eheyden, tietoturvan ja löydettävyyden hyötyjä.

Pienten arkisten muutosten juurruttaminen vaatii sitkeyttä. Jotkut harppaavat, toiset hipsivät – me autamme löytämään teille sopivimman suunnan ja vauhdin.

Pinterest
Sulava Oy logo

Sulava Oy:n tarjonta

Viestintä

Lisätietoja

Sulava Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sulava Oy:n tarjontaa

Sulava Oy:n Viestintä -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia