Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Modernilla intranet- ja extranet-ratkaisulla visuaalisesti miellyttävä ja helposti hallittava tapa viestiä ja jakaa tietoa - sisäisesti sekä uloisesti

TarjontaModernit intranet- ja extranet-ratkaisut tarjoavat kaikille päätelaitteille skaalautuvan, visuaalisesti miellyttävän ja helposti hallittavan tavan viestiä, jakaa tietoa sekä työskennellä sekä organisaation sisällä että ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.

Esiselvitys

Intranet- tai extranetratkaisun esiselvitys on tiivis konsultointiprojekti, jossa ohjattujen työpajojen avulla kartoitamme uuden palvelun tärkeimmät tavoitteet ja suunnittelemme sopivimman toteutustavan. Emme työstä abstrakteja monikymmensivuisia vaatimusmäärityksiä, vaan hyödynnämme suunnittelutyössä demoympäristöjä ja käymme konkreettisesti läpi vaihtoehdot ja niiden vaikutukset palvelun toteutukseen, käyttöön ja ylläpitoon.

Moderni intranet yhdistyy saumattomasti tietotyön muihin palveluihin, eikä extranetkaan ole vain erillinen sivusto, vaan tapa tehdä yhteistyötä organisaatiorajoista riippumatta. Intranet- ja extranetratkaisujen esiselvityksessä koukataankin usein syvälle modernin työskentelyn maailmaan. Moderni työ

 

Esiselvityksen tuotoksena asiakkaan projektiryhmälle kertyy tanakka osaaminen ja perusteltu näkemys siitä, miten tehdyt valinnat tukevat tavoitteita. Esiselvitysvaiheen dokumentaatio kuvaa tulevan ratkaisun toteutussuunnitelman ja ehdotuksen siitä, millaisilla työvaiheilla ja tehtävillä toivottu lopputulos saavutetaan.

Toteutus

Toteutusvaiheessa esiselvityksen suunnitelmat muuttuvat varsin rivakasti käyttöönottovalmiiksi palveluksi. Työskentelemme toteutusvaiheessa samoin kuin esiselvityksen aikana – avoimesti opastaen ja selittäen, mitä ja miksi järjestelmään on edellisen yhteisen palaverin jälkeen tehty. Meille on tärkeää, että teille toteutettava palvelu tulee tutuksi ja omaksi heti alusta alkaen. Aktiivisella kokeilulla ja kommentoinnilla myös varmistetaan, että suuntaa on helppo korjata tarvittaessa.

 

Intranet-ja extranetsivustojen teknisenä alustana toimivat tyypillisimmin perinteiset tai modernit SharePoint-sivustot ja niihin kiinteästi liittyvät muut Office 365-palvelut, kuten Teams, Delve, Stream, PowerApps ja Flow.

Toimintatavan muutos ja koulutus

Fiksu intra- tai extrapalvelu auttaa tekniikallaan käyttäjää ja sisällöntuottajaa monin tavoin. Modernien sivustojen sisällöntuotanto on intuitiivista ja helppoa omaksua, jolloin perinteisiä koko päivän luokkahuonekoulutuksia kaikille sisällöntuottajille enää harvoin tarvitaan. Siitä huolimatta intra- ja extraprojekteissakin panostukset koulutukseen ja organisaation toimintatapojen muutokseen varmistavat teknisen alustan tarjoamien hyötyjen toteutumisen.

 

Tyypillisiä koulutusmuotoja intra- ja extraprojekteissa ovat tiiviit etäluennot ja sisällöntuotanto- ja käyttöönottovaiheen tukitunnit tai klinikat, lyhyet ohjevideot ja loppukäyttäjille suunnatut vinkit ja tiiviit flyer-tyyliset esitteet. Koulutussisällöt painottuvat alustan teknisen hyödyntämisen lisäksi selkeään viestintäkieleen, oikeiden tallennus- ja jakosijaintien valintaan ja hajautetun sisällöntuotannon tukemiseen. Extranetratkaisuissa keskitymme erityisen huolellisesti sisällön jakamisen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Jatkuvat Palvelut

Sulavan jatkuvat palvelut varmistavat toteutun ratkaisun laadukkaan käytettävyyden ja kehityksen. Jatkuvat Palvelut vastaa tietysti kysymyksiin ja pienkehityspyyntöihin sekä auttaa ongelmatilanteissa – mutta katsoo myös kanssasi eteenpäin, kertoo tulevista muutoksista ja auttaa valitsemaan rusinat kehityksen pullasta. 

Pinterest
Sulava Oy logo

Sulava Oy:n tarjonta

Viestintä

Lisätietoja

Sulava Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sulava Oy:n tarjontaa

Sulava Oy:n Viestintä -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia