Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kattavat palvelut tietohallinnolle Microsoftin pilviteknologioiden pioneerilta

TarjontaOlemme Microsoftin pilviteknologioiden pioneeri pisimmällä ja syvällisimmällä kokemuksella Microsoft-teknologioiden viemisestä työntekijöiden arkeen ja yritysten liiketoimintaan. Viemme asiakkaamme työn tulevaisuuteen. Mahdollistamme koko organisaation osaamispääoman hyödyntämisen ja uusien innovaatioiden rakentamisen olemassa olevan tiedon päälle.

  • Toimistotyöläiselle tarjoamme joustavat, yhteisölliset ja kyberturvalliset työtavat, –prosessit ja –välineet.
  • Asiakasrajapinnassa ja kentällä työskenteleville mahdollistamme saumattomat digitaaliset ja kestävät prosessit, automaation, teollisen etäoperoinnin ja maailmanluokan asiakaskokemuksen.
  • Johdolle tarjoamme näkyvyyden datapohjaiseen, mutta ihmislähtöiseen johtamiseen.

Kun haluat viedä palvelusi Microsoftin pilveen tai hyödyntää monipuolisemmin jo olemassa olevia pilvialustoja, me olemme kumppanisi. 

Palveluitamme tietohallinnolle ovat mm. Microsoft 365 -palvelut, Microsoft Azure -palvelut, Tietoturva- ja -suojapalvelut, Laitehallintapalvelut, Jatkuvat palvelut, Palvelut yrityskauppoihin ja -fuusioihin ja metaversen mahdollisuuksien hyödyntäminen

Tutustu tarkemmin kotisivuillamme: löydät palveluiden tarkemmat kuvaukset, laajan koulutustarjontamme sekä ajankohtaiset blogit, tapahtumat ja asiakastarinat!

Pinterest
Sulava Oy logo

Sulava Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Sulava Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sulava Oy:n tarjontaa

Sulava Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia