Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Parempi työelämä tarkoittaa modernia työtä

TarjontaParempi työelämä tarkoittaa modernia työtä. ...Tai moderni työ tarkoittaa parempaa työelämää! Käynnistymässä on tietotyön kolmas aikakausi: sähköposti ja verkkolevyt -ajalta on siirrytty selainpohjaisten ryhmätyösivustojen kautta nykyiseen avoimeen, verkostomaiseen ja sovelluspohjaiseen työhön. Muutos on iso ja työläs, mutta tarjoaa merkittäviä hyötyjä.

Esiselvitys

Modernin työn esiselvitys on tiivis suunnitteluprojekti, jonka tuotoksena on tiekartta työn nykyaikaistamiseen. Koska käsite ja palvelut ovat vasta harvalle tuttuja, esiselvitysvaiheen alussa esittelemme, mitä moderni työ käytännössä tarkoittaa. Selitämme vaihtoehtoisten toimintamallien vaikutukset ja kerromme esimerkkejä siitä, miten työtapoja on muissa organisaatioissa uudistettu.

 

Työn modernisoinnin matkan laajuus ja muoto riippuu siitä, mikä on lähtöpiste ja toivottu määränpää. Esiselvityksen aikana kartoitamme ohjatuilla työpajoilla tilanteen, toiveet, resurssit ja rajoitteet. Näiden perusteella kirjaamme tiekartan eli suunnitelman siitä, miten työ teillä toimii tavoitetilassa. Tiekartta sisältää palvelukohtaiset roolit, yleisimpien käyttötapausten linjaukset ja alustavan projektisuunnitelman tavoitetilan toteutukselle.

Toteutus

Modernin työn ytimessä on tyypillisesti Teams-palvelu ja sen taustamoottorina Office 365 Ryhmät -toiminto. Tekninen toteutusvaihe tarkoittaa eri sovellusten asetusten yhteistä läpikäyntiä ja konfigurointia sekä käyttöönottovaiheessa valmiiksi luotavien rakenteiden, palvelujen ja mahdollisten mukautusten (esimerkiksi visuaalinen ilme tiimien sivustoille) toteutusta.

 

Moderni työ linkittyy voimakkaasti intranet- ja extranet-toimintoihin ja sisältää elementtejä työn automatisoinnin, tekoälyn ja liiketoimintojen digitalisoinnin alueilta.

Toimintatavan muutos ja koulutus

Fiksua tietotyötä tavoitellessa tekniikka on tukipalvelu ja mahdollistaja, mutta suurin muutos tapahtuu toimintatavoissa. Pieneltäkin tuntuva muutos – esimerkiksi tiedostolinkin viestiminen sähköpostin liitetiedoston sijasta – kerryttää ajansäästön lisäksi tiedon eheyden, tietoturvan ja löydettävyyden hyötyjä.

 

Pienten arkisten muutosten juurruttaminen vaatii sitkeyttä. Mutta entäs sitten ne isommat muutokset? Kun työtä viedään sähköpostin ja verkkolevyjen kivikaudelta ketterään ja avoimeen malliin, tekniikan ohella muovataan kulttuuria. Jotkut harppaavat, toiset hipsivät – me autamme löytämään teille sopivimman suunnan ja vauhdin.

 

Modernin tietotyön koulutuksetkin tuppaavat olemaan moderneja ja monikanavaisia. Klinikat, ständit, tukitunnit, verkostojen ja agenttien viljelmät, tehoiskut, chattituki, videot ja flyerit ovat meille tuttuja välineitä tavoitteiden toteuttamiseen. Tutustu kursseihin ja koulutuksiin

Pinterest
Sulava Oy logo

Sulava Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Sulava Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sulava Oy:n tarjontaa

Sulava Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia