Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Keskitetyt ohjelmisto- ja pilvihankinnat tuovat kilpailuetua ja säästöjä

TarjontaErilaisten sopimusten ja käyttöehtojen tulkinta vaatii erityisosaamista lisensointimetriikoista sekä valmistajakohtaisista pelisäännöistä. Koska organisaatioissa on yleensä käytössä useiden eri valmistajien tuotteita, on tällaisen asiantuntemuksen ylläpito yleensä aikaa ja resursseja vaativaa. Tällöin voi olla järkevää keskittää ohjelmistohankinnat luotettavalle kumppanille, jotta varmistetaan kustannustehokkuus - oikeat määrät oikeaan tarpeeseen - ja minimoidaan riskit.

Ojelmistojen ja pilvipalveluiden hankintapalvelumme kattaa koko ohjelmistojen elinkaaren: yksittäiset hintakyselyt, skenaariolaskelmat, ylläpitojen ja sopimusten uusinnat tai sopimusneuvonnan asiakkaan tilanteen mukaan. Kokeneilla asiantuntijoillamme on vuosien kokemus eri ohjelmisto- ja pilvivalmistajien hankintamalleista ja sopimuksista.

Palvelemme yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita toimialasta riippumatta.

Pinterest
Crayon Oy logo

Crayon Oy:n tarjonta

Hankinta

Lisätietoja

Crayon Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Crayon Oy:n tarjontaa

Crayon Oy:n Hankinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Crayon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia