Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hallinnoitu ja kustannustehokas IT-infra

TarjontaKarkaavatko kustannukset käsistä? Tarvitsetko apua kustannustehokkaan ja hallitun pilvimigraation suunnitteluun ja toteutukseen? Onko nykyinen ympäristönne optimoitu ja hallinnoitu parhaalla mahdollisella tavalla? Mistä saat tukea, jos tulee ongelmia?

Analysoimme ja optimoimme asiakkaidemme infrastruktuuria ohjelmistojen ja pilvipalveluiden näkökulmasta alan parhaita käytäntöjä ja viitekehyksiä noudattaen.

Palvelumme avulla saat kattavan kokonaiskuvan omistamistasi lisensseistä ja käyttöoikeuksista, sijaitsevatpa ne sitten omassa konesalissa, palveluntarjoajalla tai julkipilvessä, sekä suositukset ympäristöjen optimointiin ja hallinnointiin.

Asiantuntijamme ja pilviarkkitehtimme auttavat asiakkaitamme pilvimigraation suunnittelussa, testaamisessa ja käytännön toteutuksessa. Analysoimme asiakkaidemme pilviympäristöjä ja laadimme suositukset niiden optimoimiseksi niin suorituskyvyn, tietoturvan kuin kustannustenkin kannalta.

Meiltä saat myös kattavan pay-as-you-go-mallisen teknisen tuen Microsoft-ratkaisuillesi olivatpa ne sitten pilvessä tai on-premise-ympäristössä.

Pinterest
Crayon Oy logo

Crayon Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Crayon Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Crayon Oy:n tarjontaa

Crayon Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Crayon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia