Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Luotettavaa ja syvällistä asiantuntemusta tietohallinnon tueksi

TarjontaVanhojen järjestelmien ja sovelluksien modernisointi sekä palveluiden digitalisoituminen ovat voimakkaassa kasvussa. Monet organisaatiot hyödyntävät hybridi- tai multicloud-strategiaa liiketoiminnan tukena. Uusien teknologioiden myötä eri sidosryhmien määrä kasvaa, ja perinteisesti tietohallinnon vastuulla olleet päätökset saatetaankin tehdä nyt muualla, mikä vaikeuttaa kokonaisuuden hallintaa.

Digitalisaation myötä ohjelmistolisenssien ja pilvipalveluiden osuus IT-budjeteista kasvaa koko ajan, jolloin niiden hankintaan, hallinnointiin ja kustannusoptimointiin tarvitaan yhä enemmän resursseja ja erikoisosaamista.

Crayonilla on yli 400 ohjelmisto- ja pilvianalytiikan erikoisosaajaa. Sertifioiduilla asiantuntijoillamme on syvällinen ymmärrys ja tekninen asiantuntemus ohjelmisto- ja pilviomaisuuden hallinnan metodologiasta sekä parhaista optimointikäytännöistä.

Palvelemme yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita toimialasta riippumatta.

Pinterest
Crayon Oy logo

Crayon Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Crayon Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Crayon Oy:n tarjontaa

Crayon Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Crayon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uutisten ja ajankohtaisohjelmien suosio kasvoi vuonna 2020 - TOP20 katsotuimmat tv-ohjelmat
Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021
Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia