Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Azure -migraatio hallitusti ja ilman käyttökatkoksia - Case Sovelto

Referenssi

Sovelto toimii oppimisen ja kouluttautumisen edelläkävijänä Suomessa. Sovelton moderni koulutustarjonta on tullut tutuksi monille organisaatioille vuosien varrella. Digitaaliset oppimisalustat yhdistettynä kouluttaja-avusteiseen opetukseen ovat tuoneet hyviä lopputuloksia, ja koulutuspalveluita kehitetään jatkuvasti eteenpäin.

Sovelton omat ICT-palvelut ovat jo pitkään hyödyntäneet Microsoft Azurea. Lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia palveluita, ja näiden tuottamiseen käytettävät järjestelmät toimivat Azuressa. Palveluiden hallintaan haluttiin saada parempia työkaluja ja kattavampaa näkyvyyttä.

Sovelto valitsi palvelutoimittajaksi Crayonin, jonka asiantuntijat suosittelivat Azure-palveluiden hankkimista kustannustehokkaamman Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) -ohjelman kautta. Siirto CSP-lisensointimalliin tehtiin Crayonin Azure-arkkitehtien toimesta.

Migraatio hoitui joustavasti, ja palvelut toimivat normaalisti koko ajan ilman käyttökatkoksia. Käytössä olevien palveluiden hallintaan käytetään Crayonin Cloud-iQ- hallintaportaalia, jonka modernit raportointi- ja optimointiominaisuudet mahdollistavat Azure-palveluiden lisäksi myös AWS- ympäristöjen seurannan.

Soveltolla johtavana konsulttina toimiva Mika Seitsonen on tyytyväinen Crayonin palveluihin. "Koulutuksissa kiireisimpään aikaan meidän omat resurssit ovat hyvin rajoitetusti käytettävissä omien palveluiden kehittämiseen. Niinpä Crayonin projektitiimin asiantunteva apu migraatioon oli enemmän kuin tervetullutta", Mika kertoo.

"Lisäksi CSP-mallin avulla pystyimme tarjoamaan hybridikoulutuksissamme osallistujille omat Azure-tilaukset ja hallitsemaan sekä seuraamaan niiden käyttöä konsolidoidusti", hän lisää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Crayon Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sovelto

Lisätietoja

Yritysprofiili Crayon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Cloud
cloud-iQ
CSP
migraatio
Sopimuskonsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Crayon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Crayon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Crayon - Muita referenssejä

Crayon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia