Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helpdeskimme ratkaisee 95% tukipyynnöistä ensimmäisellä etäyhteydellä

post_image

TarjontaTarjoamme korkeatasoisen helpdesk-palvelun yhden luukun periaatteella. Asiantuntijamme pyrkivät aina ratkaisemaan vikatilanteet ensimmäisellä yhteydenottokerralla.

IT-Palveluun sisältyy rajaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu. Tukitiimissämme palvelevat suomalaiset IT-ammattilaiset, joilla on laaja osaaminen yritysten tietotekniikasta. Palvelu- tai tukipyynnön voi jättää puhelimitse, sähköpostilla, pikaviestinä tai palveluportaalissamme.

Tukeemme voi olla yhteydessä kaikissa IT-asioissa – asiantuntijamme todentavat mahdollisen vian ja ohjaavat tukipyynnön tarvittaessa eteenpäin esimerkiksi sovellustukeen tai operaattorille.

Pinterest
Vetonaula Oy logo

Vetonaula Oy:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Vetonaula Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vetonaula Oy:n tarjontaa

Vetonaula Oy:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vetonaula kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia