Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Harjoittelijasta IT-alan moniosaajaksi – Vetonaulan työntekijätarinoita

BloggausOli vuosi 2018 ja Vetonaulan toimiston ovista asteli sisään Eerik, joka oli aloittamassa datanomin koulutukseen kuuluvaa harjoittelua. Ei mennyt kauaa, kun huomasimme, että Eerik ei olekaan vain ohimenevä harjoittelija vaan osa kasvavaa tiimiämme. Niinpä helmikuussa 2019 juhlistimme hänen valmistumistaan allekirjoittamalla virallisen työsopimuksen. 

Vuosien varrella Eerik on nähnyt Vetonaulan kasvavan ja kehittyvän: ”Olen päässyt tekemään todella mielenkiintoisia projekteja aina isoista muutoista ja käyttöönotoista perinteiseen asiakaspalveluun. On ollut myös hienoa nähdä yrityksemme kasvu lähietäisyydeltä. Olen saanut paljon uusia työkavereita ja päässyt tekemään töitä monien uusien asiakkaiden kanssa.”  

Vaikka Eerikin virallinen titteli on IT-Support Specialist, hänen työpäivänsä eroavat hieman muun helpdesk -tiimin rutiineista. Eerik keskittyy erityisesti työasemien asennuksiin sekä prosessissa olevien koneiden käyttöönottoihin. Vastaan tulee myös ongelmakoneiden vianselvitystä ja niihin liittyviä jatkotoimenpiteitä. Näiden lisäksi Eerik tekee tarvittaessa onsite-käyntejä asiakkailla ja auttaa helpdeskissä. ”Jokainen päivä on erilainen. Vaikka tehtävät voivat kuulostaa samanlaisilta, jokainen asiakas ja jokainen tilanne tuovat omat mausteensa päivään. Se pitää työn mielenkiintoisena.” 

Eerikin positiivinen asenne ja kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin ovat tehneet hänestä arvostetun jäsenen Vetonaulan tiimissä. Hän ei ainoastaan ratkaise teknisiä ongelmia, vaan myös rakentaa luottamusta sekä pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme. 

Kun Eerikiltä kysytään, mikä on parasta Vetonaulassa, hän ei epäröi vastata: ”Se on ehdottomasti ihmiset ja yhteisöllisyys. On mahtavaa työskennellä tiimissä, joka on täynnä osaavia ja innostuneita kollegoita. Ja kun työpäivä on ohi, voimme kokeilla Vetonaulan tarjoamia monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja viettää aikaa mukavien sekä osaavien työkavereiden kanssa.” 

Pinterest
Vetonaula Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vetonaula kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Testaus ja laadunvarmistus
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Azure
Android
iOS
Mac OS
Windows

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Työharjoittelu
Helpdesk
Vetonaula
Asiakastyöskentely

Siirry yrityksen profiiliin Vetonaula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vetonaula - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vetonaula - Muita referenssejä

Vetonaula - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia