Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vetonaula Oy

Vetonaula on moderni IT-ulkoistustalo joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään IT:tä liiketoiminnassaan. Digiloikasta tulee tuottavuusloikka, kun hyödylliset pilvipalvelut yhdistetään laadukkaisiin suomalaisiin käyttöpalveluihin.

Vetonaula Oy - Yritysesittely

Vetonaula Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaita IT-palveluita. Fläppitaulullamme kohtaavat yritysten todelliset tarpeet ja niiden tekniset ratkaisumahdollisuudet. Palvelumme laatu perustuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä asiantuntijoidemme ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Vetonaula tuottaa asiakkailleen työtä helpottavan, varmatoimisen ja budjetoitavan IT-toimintaympäristön. Huolehdimme niin työasemista, sovelluksista, tietoturvasta, palvelimista, verkosta ja tietenkin ihmisistä, tarjoten oman erittäin laadukkaan Helpdeskimme ammattilaisten avun ja tuen. Palveluidemme tavoitteena paras mahdollinen käyttökokemus ja tuottavin työntekijä.

Autamme yritystäsi löytämään juuri sille sopivan digipolun ja hyödyntämään pilvipalveluja helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Valituista palveluista koostamme tuottavan ja käyttäjäystävällisen digitaalisen työkalupakin. Yrityksellesi nimetty IT-manageri varmistaa että käytössä on oikeanlainen palvelukokonaisuus ja valvoo sen toimintaa.
Työntekijöitä 11
Y-tunnus 1702981-1
Perustettu 2001
Www www.vetonaula.fi
Puh
E-mail
Toimipaikat Espoo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(5)
Viestintä
(1)
Asiakaspalvelu
(0)
Hankinta
(0)

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
(8)
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
(7)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(6)
Pilvipalvelut / SaaS
(6)
It-omaisuuden hallinta
(5)
Käyttäjähallinta
(1)
Tietoliikennepalvelut
(1)
Konesalipalvelut
(0)
Tietoturva
(0)

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(4)
Rakentaminen
(2)
Urheilu, viihde ja virkistys
(2)
Asiantuntijapalvelut
(1)
Julkishallinto
(1)
Media
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
IT
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Kiinteistöala
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)

Teknologia

Microsoft
(8)
Windows
(7)
Azure
(0)
Google
(0)

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
(9)
Konsultointi
(6)
Laitteet
(3)
Huolto ja korjaus
(2)
Koulutus
(1)

Omat tagit

ADFS
SSO
pilvipalveluiden hallinta
pilvipalveluiden integrointi

Vetonaula - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiJobmeal valitsi Vetonaulan IT-kumppanikseen

"JOBmealin henkilökunta on erittäin tyytyväinen Vetonaulan helpdeskin nopeaan ja asiantuntevaan palveluun."

-- JOBmealin toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

Näytä referenssi

ReferenssiHRM Partners valitsi Vetonaulan modernin IT-ulkoistuksen

"Moderni malli toimii meille, kaikki tavoitteemme ovat toteutuneet ja ensimmäinen vuosi yhteistyötä on ollut erittäin hyvä, myös käyttäjäkoulutukset pilvipalveluiden hyödynnykseen ovat olleet tarpeellisia ja onnistuneita. Suosittelen Vetonaulaa hyvin mielelläni!" kertoo Ulla Kittilä, HRM Partners."

-- Ulla Kittilä

Näytä referenssi

ReferenssiMercuri International Oy ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan

" "Vetonaula on meille sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio, joka myös tekee itse. Emme halunneet vaikeasti hallittavaa monen toimijan yhdistelmää. Vetonaulan osaaminen on erittäin hyvätasoista.” kertoo Mercurin Marko Majamäki ja jatkaa ”käyttöönottoprojekti onnistui suunnitelman mukaisesti ja koko yhteistyön alku on ollut erinomainen”."

-- Marko Majamäki

Näytä referenssi

ReferenssiTeollisuuden ja talotekniikan projektien ammattilaiselle rakennettiin toimintaa tukeva IT-palvelukokonaisuus.

"We have outsourced our whole IT to Vetonaula and I think things are working as they should. At start they made a plan, a roadmap of needed changes in our environment and that was carried out by them as planned, I didn’t need to supervise the execution. The support seems professional to me, tickets are carried out quite effectively. I can easily recommend Vetonaula as they have proved to be.."

-- Tanu Tauru, projektipäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Vetonaula - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Tarjoamme korkeatasoisen helpdesk-palvelun yhden luukun periaatteella. Asiantuntijamme pyrkivät aina ratkaisemaan vikatilanteet ensimmäisellä yhteydenottokerralla. Palveluun sisältyy rajaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Oli mielessäsi sitten pilvi, kotimainen konesali tai palvelin toimistolla, me autamme valitsemaan parhaiten käyttötarpeeseenne vastaavan palvelintoteutuksen. Usein toteutukseksi sopii Hybrid Cloud, jossa osa palveluista toteutetaan dedikoiduilla kotimaisilla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Meillä kaikkiin Business ja Outsource tilauksiin sisältyy pilvipalveluiden hallinta, joka kattaa pilvipalvelun koko elinkaaren soveltuvuuden arvioinnista käyttöönottoon ja käytön hallintaan sekä tukeen ja tiedon varmistamiseen. Palveluissa hyödynnämme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

Rakennamme lähiverkkoja tämän päivän tarpeisiin. Yrityksen lähiverkon vaatimuksia sanelee tietoturva ja toisaalta lisääntynyt pilvipalveluiden käyttö. Toteutamme modernin lähiverkon, johon valitaan asiakkaan tarpeeseen vastaavat laitteet, kuten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Valvomme ja varmistamme, että työasemien, mobiililaitteiden ja palvelimien tietoturva pysyy aina ajan tasalla. Päivitämme keskitetysti kaikki yleisimmät ohjelmistot sekä käyttöjärjestelmät. Tietoturvaohjelmistona käytämme kotimaisia F-Securen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Vetonaula - Referenssit

Vetonaula - Bloggaukset

Vetonaula - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Vetonaula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku