Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vetonaula Oy

Vetonaula on moderni IT-ulkoistustalo joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään IT:tä liiketoiminnassaan. Digiloikasta tulee tuottavuusloikka, kun hyödylliset pilvipalvelut yhdistetään laadukkaisiin suomalaisiin käyttöpalveluihin.

Vetonaula Oy - Yritysesittely

Vetonaula Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaita IT-palveluita. Fläppitaulullamme kohtaavat yritysten todelliset tarpeet ja niiden tekniset ratkaisumahdollisuudet. Palvelumme laatu perustuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä asiantuntijoidemme ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Vetonaula tuottaa asiakkailleen työtä helpottavan, varmatoimisen ja budjetoitavan IT-toimintaympäristön. Huolehdimme niin työasemista, sovelluksista, tietoturvasta, palvelimista, verkosta ja tietenkin ihmisistä, tarjoten oman erittäin laadukkaan Helpdeskimme ammattilaisten avun ja tuen. Palveluidemme tavoitteena paras mahdollinen käyttökokemus ja tuottavin työntekijä.

Autamme yritystäsi löytämään juuri sille sopivan digipolun ja hyödyntämään pilvipalveluja helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Valituista
Työntekijöitä 11
Y-tunnus 1702981-1
Perustettu 2001
Www www.vetonaula.fi
Puh
E-mail
Toimipaikat Espoo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(5)
Viestintä
(1)
Asiakaspalvelu
(0)
Hankinta
(0)

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
(9)
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
(7)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(6)
Pilvipalvelut / SaaS
(6)
It-omaisuuden hallinta
(5)
Käyttäjähallinta
(1)
Tietoliikennepalvelut
(1)
Konesalipalvelut
(0)
Tietoturva
(0)

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(4)
Rakentaminen
(2)
Urheilu, viihde ja virkistys
(2)
Asiantuntijapalvelut
(1)
Julkishallinto
(1)
Media
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
IT
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Kiinteistöala
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)

Teknologia

Microsoft
(9)
Windows
(7)
Azure
(0)
Google
(0)

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
(9)
Konsultointi
(6)
Laitteet
(3)
Huolto ja korjaus
(2)
Koulutus
(1)

Omat tagit

ADFS
SSO
pilvipalveluiden hallinta
pilvipalveluiden integrointi

Vetonaula - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAutoklinikka mahdollistaa kasvun ketterällä IT-palvelulla

"Vetonaulalta kaikki tuki löytyy yhden numeron takaa. Meidän ei tarvitse kuin pirauttaa ja saamme tukea sekä IT-laitteiden käyttöön että mahdollisiin kehitysehdotuksiin. Uutta toimipistettä perustaessa riittää, kun ilmoittaa osoitteen ja uusi toimipiste hoidetaan toimintavalmiuteen. Selkeä hinnoittelu ja kiinteä kuukausihinta helpottavat budjetointia ja pitävät kustannukset kurissa."

-- Antti Lehto, talousjohtaja, Autoklinikka

Näytä referenssi

ReferenssiJobmeal valitsi Vetonaulan IT-kumppanikseen

"JOBmealin henkilökunta on erittäin tyytyväinen Vetonaulan helpdeskin nopeaan ja asiantuntevaan palveluun."

-- JOBmealin toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

Näytä referenssi

ReferenssiHRM Partners valitsi Vetonaulan modernin IT-ulkoistuksen

"Moderni malli toimii meille, kaikki tavoitteemme ovat toteutuneet ja ensimmäinen vuosi yhteistyötä on ollut erittäin hyvä, myös käyttäjäkoulutukset pilvipalveluiden hyödynnykseen ovat olleet tarpeellisia ja onnistuneita. Suosittelen Vetonaulaa hyvin mielelläni!" kertoo Ulla Kittilä, HRM Partners."

-- Ulla Kittilä

Näytä referenssi

ReferenssiMercuri International Oy ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan

" "Vetonaula on meille sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio, joka myös tekee itse. Emme halunneet vaikeasti hallittavaa monen toimijan yhdistelmää. Vetonaulan osaaminen on erittäin hyvätasoista.” kertoo Mercurin Marko Majamäki ja jatkaa ”käyttöönottoprojekti onnistui suunnitelman mukaisesti ja koko yhteistyön alku on ollut erinomainen”."

-- Marko Majamäki

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Vetonaula - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Tarjoamme korkeatasoisen helpdesk-palvelun yhden luukun periaatteella. Asiantuntijamme pyrkivät aina ratkaisemaan vikatilanteet ensimmäisellä yhteydenottokerralla. IT-Palveluun sisältyy rajaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Oli mielessäsi sitten pilvi, kotimainen konesali tai palvelin toimistolla, me autamme valitsemaan parhaiten käyttötarpeeseenne vastaavan palvelintoteutuksen. Usein toteutukseksi sopii Hybrid Cloud, jossa osa palveluista toteutetaan dedikoiduilla kotimaisilla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Pilvipalveluiden hallinta on tärkeä osa Vetonaulan tarjoamia Business ja Outsource tilauksia, jotka tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää pilvipalveluita tehokkaasti ja turvallisesti. Palvelu kattaa koko pilvipalvelun elinkaaren, alkaen soveltuvuuden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

Rakennamme lähiverkkoja tämän päivän tarpeisiin. Yrityksen lähiverkon vaatimuksia sanelee tietoturva ja toisaalta lisääntynyt pilvipalveluiden käyttö. Toteutamme modernin lähiverkon, johon valitaan asiakkaan tarpeeseen vastaavat laitteet, kuten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Valvomme ja varmistamme, että työasemien, mobiililaitteiden ja palvelimien tietoturva pysyy aina ajan tasalla. Päivitämme keskitetysti kaikki yleisimmät ohjelmistot sekä käyttöjärjestelmät. Tietoturvaohjelmistona käytämme kotimaisia F-Securen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tervetuloa Vetonaulaan, joka on asiantunteva ulkoistettu IT-osasto. Tarjoamme tehokkaita, joustavia ja erittäin reiluja tietotekniikan ulkoistuspalveluita. Suunnittelemme yrityksellesi hyödyllisen IT-kokonaisuuden ja huolehdimme sen toiminnasta, tukipalveluista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Vetonaula - Referenssit

Vetonaula - Bloggaukset

Vetonaula - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Vetonaula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku