Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jatkuva oppiminen on olennainen osa modernia työntekoa

BloggausVetonaula tarjoaa asiakkailleen heidän tarpeisiinsa räätälöityjä koulutuksia, jotka uudistuvat aina, kun Office 365 ja Microsoft uudistuvat ja uusia sovelluksia tulee käyttöön tai vanhoja poistuu valikoimasta. 

Tällä hetkellä suosituimpia koulutuksia ovat Microsoft Teams -workshop-koulutukset, OneDrive for Business -luokkahuonekoulutukset sekä SharePoint-workshop-koulutukset. Jos koulutustarjonnasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivaa koulutusta, voidaan sellainen räätälöidä kysyttyjen tarpeiden mukaisesti. Pääkouluttajana toimii Microsoft Certified Trainer Milla Järvi, joka on aiemmin toiminut Metropolia Ammattikorkeakoulun tuntiopettajan tehtävissä.

Tarjoamme useita eri koulutusmuotoja, joista löytyy jokaiseen tilanteeseen sopiva ratkaisu.

Workshop-koulutus tarjoaa tehokasta harjoittelua ryhmässä

Kun uusi pilvipalvelu tai ohjelma on saatava kerralla hyötykäyttöön, parhaan ratkaisun tarjoaa ryhmäkoossa järjestettävä workshop. Olemme huomanneet, että oppimisprosentti on suurempi, kun jokainen osallistuja joutuu tekemään asiat omalla koneella, itse käytännössä kokeillen. Workshop-malli sopii erinomaisesti myös esimerkiksi intrasivuston rakentamiseen, pääkäyttäjäkoulutuksiin tai sovelluksen käyttötapojen kehitykseen.

Luokkahuonekoulutuksessa koko porukka kerralla kartalle

Vaikka etäoppiminen yleistyy, on luokkahuonekoulutuksella edelleen tukeva paikkansa. Erityisen hyvin se sopii tilanteisiin, joissa koulutettava ryhmä on suuri ja kaikille tarvitaan aiheesta perusymmärrys. Pyrimme modernisoimaan perinteistä luokkahuonekoulutusta tuomalla siihen elementtejä kevyemmistä koulutusmuodoista ja pitämällä koulutuksen mahdollisimman lähellä asiakasyrityksen todellista työtä ja arkipäiväisiä tehtäviä. 

Online-koulutus – helposti verkon välityksellä

Online-koulutuksiin on helppo osallistua omalta laitteeltaan - joko tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Online-koulutus voidana järjestää koko organisaatiolle tai pienemmälle ryhmälle. Koulutuksen aikana aihe käydään läpi käytännön esimerkkejä ja demonstraatioita käyttäen. 

Pinterest
Vetonaula Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vetonaula kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Vetonaula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vetonaula - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vetonaula - Muita referenssejä

Vetonaula - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia