Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Cloud -pilvipalveluiden hallinta

post_image

TarjontaPilvipalveluiden hallinta on tärkeä osa Vetonaulan tarjoamia Business ja Outsource tilauksia, jotka tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää pilvipalveluita tehokkaasti ja turvallisesti. Palvelu kattaa koko pilvipalvelun elinkaaren, alkaen soveltuvuuden arvioinnista ja käyttöönottoon, jatkuen käytön hallintaan ja tukeen sekä tiedon varmistamiseen.

Vetonaulalla on kokeneita ja ammattitaitoisia asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaita valitsemaan ja rakentamaan kullekin asiakkaalle parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Pilvipalveluiden hallinnan avulla asiakkaat voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa, sillä tiedon hallinta ja turvaaminen on meidän huoleksemme.

Suunnittelemme, käyttöönotamme ja valvomme palveluratkaisuja hyödyntäen Microsoft Azure pilveä. Asiantuntijamme arvioivat parhaat ratkaisut, joilla saadaan IT toimimaan tehokkaammin ja edullisemmin.

Koulutamme, konsultoimme ja autamme kaikissa pilvipalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Microsoft sertifioitujen asiantuntijoiden ja kouluttajien osaaminen on aina käytössäsi.

Pinterest
Vetonaula Oy logo

Vetonaula Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Vetonaula Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vetonaula Oy:n tarjontaa

Vetonaula Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiHRM Partners valitsi Vetonaulan modernin IT-ulkoistuksen

HRM Partners valitsi Vetonaulan modernin IT-ulkoistuksen. Muutos- ja kehitysprosessien valmentaja HRM Partners auttaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, +21 muutaTietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Linux, Windows, Kauppa, Koulutusala, Media, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-ulkoistus, Hybridi pilvipalvelut, pilvipalveluiden hallinta, Lähituki, Etätuki, Helpdesk

Premium

ReferenssiPalloliiton tarve: Helppokäyttöinen ja luotettava tietotekniikkaratkaisu pitkällä käyttöelinkaarella.

Vetonaula tuottaa Palloliitolle toimivan kokonaisratkaisun, joka sisältää työasemat, palvelinratkaisut, Office 365 Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Tietohallinto, Tuotanto, +18 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Windows, Julkishallinto, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, ADFS, Etätuki, Lähituki, virtuaalipalvelin, palomuuripalvelut

Premium

VideoVetonaula pilvimyytinmurtajat osa 1. Tietokoneen käyttöönotto vie aikaa ja maksaa rahaa

Pilvimyytinmurtajissa murretaan tavallisia pilvimyyttejä.

Tagit: It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, +5 muutaPilvipalvelut / SaaS, Huolto ja korjaus, Koulutus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiMercuri International Oy ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan

Mercuri International Oy ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan. Maailman suurin myynnin kasvattaja Mercuri International Oy Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, Viestintä, +18 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, iOS, Windows, Asiantuntijapalvelut, Koulutusala, Pankki ja vakuutus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-ulkoistus, Lähituki, Etätuki, Hybridi pilvipalvelut

Premium

ReferenssiTeollisuuden ja talotekniikan projektien ammattilaiselle rakennettiin toimintaa tukeva IT-palvelukokonaisuus.

Palvelukokonaisuus Arme:n ammattilaisten tarpeisiin Vetonaula tuottaa Arme Oy:lle modernia IT-ulkoistuspalvelua, jossa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Logistiikka, Tietohallinto, Tuotanto, +15 muutaIt-infrapalvelut, Käyttäjähallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Microsoft, Windows, Rakentaminen, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-ulkoistus, ict-järjestelmä, Yritystietoturva, virtuaalipalvelin, palvelinsynkronointi

Premium

BloggausMicrosof Azure - palvelintehoa aina oikea määrä

Parhaimmillaan pilvimalliin siirtyminen tuo huomattavia etuja verrattuna perinteiseen paikalliseen malliin. Muutos näkyy Lue lisää..

Tagit: Pilvipalvelut / SaaS, Azure, Microsoft, +2 muutaKonsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vetonaula kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia