Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autamme B2B-yrityksiä saamaan enemmän liidejä – niiden laadusta tinkimättä.

post_image
Tarjonta

Näin autamme:

01 Strateginen account based -markkinointi eli ABM

Strategisen ABM:n pohjoismaisena edelläkävijänä autamme ABM:n aloittamisessa ja toteutuksessa. Meiltä löytyvät tehokkaimmat toimintamallit, joilla tuetaan strategisten nyky- ja uusasiakkuuksien voittamista.

02 Liidien generointi ja laadun parantaminen

Tuomme tiiminne tueksi kymmenen vuoden kokemuksemme tehokkaasta B2B-liidien generoinnista. Hyödynnämme inboundin, ABM:n, markkinoinnin automaation ja sisältömarkkinoinnin parhaita käytänteitä kustomoituna monimutkaisiin ja pitkiin myyntiprosesseihin.

03 Ylivoimainen näkyvyys avainkohderyhmässä

Suunnittelemme ja toteutamme kustomoidun yhdistelmän ABM:n ja inboundin parhaita käytänteitä rajatun kohderyhmän tavoittamiseksi ja myynnin tueksi. Näin saavutamme tunnettuuden lisäksi selkeän ja mitattavan kasvun sisäänpäin tulevien tarjousten määrässä ja laadussa.

04 Markkinoinnin johtamisen palvelut

Autamme liiketoiminta- ja markkinointijohtoa selkeyttämään toimintamallit markkinoinnin liiketoiminnallisen tavoitteen kirkastamiseksi, rakentamaan menestysmittariston onnistumisen seurantaan ja kehittämään saumatonta yhteistyötä sisäisten sidosryhmien välille.

05 Yrityskohtaiset koulutukset ja osaamisen kasvattaminen

Koulutuksemme on tarkoitettu kunnianhimoiselle markkinointi- ja liiketoimintajohdolle complex sale -ympäristössä toimivissa B2B-organisaatioissa. Koulutamme myös avoimesti digi-, viestintä- ja mainostoimistoja markkinoinnin kehittämisestä ja mittaamisesta complex sale -ympäristössä.

Lue lisää palveluistamme >>

Pinterest
Mavenfirst logo

Mavenfirst:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Mavenfirst:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Mavenfirst:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Mavenfirst:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mavenfirst kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia