Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen assistentti, kokoaikainen, Fortum Oyj, Espoo

post_image

RekryilmoitusOletko valmis hyppäämään tietojenkeruuprojektiin? Onko sinulle kertynyt teknistä ymmärrystä niin koulutuksen kuin työkokemuksenkin puolesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen assistentti!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Fortum Oyj:lle, teknistä assistenttia Espooseen vuoden määräaikaiseen projektiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta Fortumille. Aloitus tehtävässä on syyskuussa 2021.

Teknisen assistentin tehtäviin kuuluvat tietojenkeruuprojektissa tehtävät laitoskierrokset sekä laitteiden tietojen tarkistaminen ja dokumentointi. Työtehtävässä sinulta toivotaan täsmällisyyttä ja hyvää rutiininsietokykyä. Työtehtävässä tulee liikkua eri laitosten välillä. Aiempi työkokemus prosessiteollisuudesta esimerkiksi kesätyöpaikan kautta katsotaan eduksi. Voit olla vielä opiskelija tai jo valmistunut, tärkeintä on kiinnostus prosessiteollisuutta kohtaan. Taito sisäistää uusia ohjelmistoja nopeasti antaa sinulle hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Asiakasyritys

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Pääasialliset tehtävät

 • Tietojenkeruu eri laitoksissa
 • Tekninen dokumentointi
 • PI-kaavioiden piirtäminen

Odotamme sinulta

 • Teknisen alan korkeakouluopintoja
 • Hieman aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta
 • AutoCAD-osaamista (erityisesti PI-kaavioiden piirtämisestä)
 • Microsoft Office -osaamista
 • Suomen ja englannin kielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta lähialueilla
 • Ajokortti ja mahdollisuus auton käyttämiseen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisella alalla
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mielenkiintoisen projektin
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.8.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.8.2021 - 22.8.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/223050?hsLang=fi
Yhteydenotto: marjukka.laakso@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Teknologia

CAD

Clevry Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Clevry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä