Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technical Architect, Microsoft Dynamics 365

post_image

RekryilmoitusDynaaminen teknikko, ohjelmistojen arkkitehti – tämä paikka on sinulle!

Etsimme teknistä Microsoft Dynamics 365 -arkkitehtiä vakituiseen työsuhteeseen. Olet alasi rautainen ammattilainen ja valmis loistamaan osaamisellasi uudessa ympäristössä. Miksi sinun kannattaisi hypätä matkaamme?

Vyöllämme on eniten onnistuneita D365-toimituksia Suomessa – tästä osoituksena ovat myös tyytyväiset Dynamics-asiakkaamme. Uskomme siihen, että parhaat palvelut ja paras asiakaskokemus syntyvät silloin, kun työyhteisö ja työntekijät voivat hyvin. Satsaammekin paljon yrityskulttuuriimme, työhyvinvointiin, kehittymismahdollisuuksiin sekä kaikin puolin parempaan (työ)elämään.

Mikäli mielenkiintosi jo heräsi, saatat olla etsimämme efimalainen!

Mitä teet

 • Suunnittelet asiakasprojekteihimme ja jatkuvan palvelun asiakkaillemme järjestelmäkokonaisuuksia ja teknistä arkkitehtuuria.
 • Vastaat käyttöönoton teknisestä osuudesta ja hallinnoit tähän kuuluvia tehtäviä ja seuraat tehtävien valmistumista.
 • Fasilitoit sovelluskehitystyötä, koodin katselmointeja ja ongelmanratkaisua.
 • Huolehdit koodien siirroista UAT- ja tuotantoympäristöihin ja versionhallinnan ajantasaisuudesta?.
 • Vastaat teknisen järjestelmäympäristön kapasiteetista ja sen valvonnasta sekä tarvittaessa (automatisoidusta) massatestauksesta.
 • Varmistat , että isoissa ERP-hankkeissa kolmansien osapuolten tuottamat ratkaisut ovat yhteensopivia sekä keskenään että toimitettavan järjestelmän kanssa?.
 • Huolehdit ympäristöjen elinkaaresta projektin aikana?.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta – Olet toiminut aikaisemmin esimerkiksi Dynamics AX / D365FO-järjestelmäprojekteissa tai muissa vastaavissa teknologioissa joko kehittäjänä tai arkkitehtina. Hallitset esimerkiksi D365 ERP -ympäristön ja teknologiat sekä integraatiot muihin liiketoiminnan järjestelmiin.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Joustavuutta ja hyvät edut – Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin ja parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä.
 • Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaika...

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi oheisen linkin kautta. 

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään kahden viikon sisällä hakemuksesi vastaanottamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Verho. Heidin tavoitat sähköpostitse heidi.verho@efima.com tai puhelimitse 050 350 4446.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: heidi.verho@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Microsoft D365
Microsoft Dynamics ERP

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä