Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

System Specialist (Linux ja C++)

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

 

Haemme Tampereelle

SYSTEM SPECIALISTIA (Linux ja C++)

Projektien ja tiimin työmäärän kasvettua etsimme uutta osaajaa MUSCL-projektin serveritiimiin. MUSCL-projektissa kehitetään passiivista tutkajärjestelmää, joka tarjoaa kestävän, vaikeasti havaittavan ja helposti käyttöön otettavan ilmavalvontajärjestelmän. Voit tutustua MUSCL-tuotteeseemme videon ja nettisivujemme kautta. 

System Specialistin työnkuvaan kuuluu osaamisen ja kiinnostuksen mukaan mm.: 

 • Palvelimien asennus, konfigurointi ja ylläpito
 • Tietokantojen ja tietoliikenneverkkojen kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa
 • C++-ohjelmointi Linux-ympäristössä

Teemme työtä tiimeissä soveltaen ketteriä menetelmiä. Omassa tiimissäsi on useita kokeneita sovelluskehityksen ammattilaisia, jotka perehdyttävät sinut tuleviin tehtäviisi. Työn tietoturvakriittisen luonteen vuoksi sitä tehdään tällä hetkellä täysin Tampereen toimistolla, joten etätyö ei ole toistaiseksi mahdollista (pyritään mahdollistamaan jatkossa).

Mitä haemme

Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut sekä palvelinten kanssa tehtävästä hands on -työstä että koodaamisesta. Huumorintaju auttaa tiimiin sopeutumisessa, mutta hiljaisemmatkin henkilöt sopivat hyvin joukkoon.

Toivomme sinulta erityisesti:

 • Kokemusta palvelimista (esim. asennus, konfigurointi ja palomuurit)
 • Kokemusta Linux-ympäristöstä
 • Kokemusta C- tai C++-ohjelmoinnista
 • Sujuvaa suomen ja englannin taitoa

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on seuraavat tietoja ja taitoja:

 • Tietokannat (SQL ja Oracle)
 • Ketterät menetelmät (Scrum ja SAFe)
 • JIRA, Confluence, SVN/GIT (tai muut vastaavat sovellukset)
 • Tiedon salaaminen ja tietoliikenneverkot
 • Korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta

Miksi valita Patria

Tarjoamme monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia Patrian ainutlaatuisissa projekteissa. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. 

Saat käyttöösi mm. nämä Patrian henkilöstöedut:

 • Epassin lounasetu ja virikepassi
 • Työsuhdepyöräetu
 • Vuosittainen tulospalkkimalli
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy erikoislääkäripalvelut 
 • Auntie-mielenhyvinvointipalvelut

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy ti 24.10., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Katri Ylönen (050 326 2292 tai ext-katri.ylonen@patriagroup.com).

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.10.2023 - 5.11.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/system-specialist-linux-ja-c/2477076/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä