Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SW Engineer

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten tuotteiden, projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Nyt haemme ohjelmistosuunnittelijaa Medical-liiketoimintamme tuotekehitysprojekteihin, kehittämään mm. neuro- ja cardiac-biosignaalien analysointiratkaisujamme. Näissä tehtävissä työskentelet suomalaisen asiantuntijatiimin kanssa kehittäen ensiluokkaisia ja luotettavia terveydenhoidon ratkaisuja kansainväliselle asiakaskunnalle.

Hakeaksesi sinulta pitäisi löytyä jo nämä perusosaamiset:

  • Ohjelmointikielten/alustojen tuntemus: .NET, C#, JAVA
  • Ketterien ohjelmistokehityksen periaatteiden ja työkalujen käyttäminen
  • Testiautomaatio-osaaminen

Näiden lisäksi meitä kiinnostavat myös:

  • Biosignaalien mittaamisen tuntemus ohjelmistosuunnittelun näkökulmasta
  • Tietämys EKG ja EEG-signaalien prosessoinnista ja tiedonsiirroista järjestelmän eri tasoilla 
  • Kokemusta/ymmärrystä medikaalilaitteita ja ohjelmistoja koskevista standardeista ja säännöksistä
  • Mobiilialustojen (Android, iPhone) tuntemus
  • Lisäksi toivomme että olet aidosti kiinnostunut tulevaisuuden medikaaliteknologioista ja haluat oppia lisää! 

Laita hakemus saman tien ja aloitetaan keskustelu siitä, mikä on tulevaisuutesi Bittiumilla!

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 17.3.2022 - 11.4.2022
Sijainti: Kuopio
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-biosignals-oy/sw-engineer/1468906/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C#
Java

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä