Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluskehittäjä (Front-end / Back-end / Full stack)

post_image

RekryilmoitusKehitämme Sitowisellä moderneja paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja. Digitalisoimme ja tuomme näkyväksi tietoa, jota rakennetun ympäristön toimijat kuten kunnat, valtionhallinnon organisaatiot, infran omistajat ja verkkoyhtiöt tarvitsevat fiksujen päätösten tueksi. Kun sinä koodaat, meidän jokaisen asuinympäristö, kaupungit, kadut ja infra, toimii turvallisemmin ja kestävämmin.

Nyt haemme sekä Junior- että Senior-tasoisia sovelluskehittäjiä huippuosaavaan joukkoomme. Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan web-sovellusten back-end – ja/tai front-end -ohjelmointiin. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatieto-osaaminen.

On hienoa, jos sinulla on osaamista jostakin tai joistakin seuraavista teknologioista:

  • .net -kehitys (C#)
  • Angular
  • React
  • Java
  • JavaScript
  • HTML + CSS

Lisäksi arvostamme seuraavien tuntemusta:

  • Versionhallintatyökalut (esim. Bitbucket)
  • Tietokantaosaaminen (esim. SQL)
  • Paikkatieto-osaaminen (Esim. PostGIS, OpenLayers)

Teknologiat ovat meille kuitenkin toissijaisia – uskomme vahvasti siihen, että koodari kuin koodari hoitaa homman kotiin, kun asenne, motivaatio, intohimo ja näyttämisen halu ovat kohdillaan. Kaipaamme joukkoomme sekä urapolkunsa alussa olevia että myös kaiken nähneitä mestareita. Haemme hyviä tyyppejä, emme pakasta vedettyjä täydellisiä koodareita.

SITOWISELÄISTÄ ARKEA

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestäsi pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät, reipas tekemisen tahti sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa kattavilla työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas- ja puhelinedulla sekä liikuntaedulla ja monipuolisilla virkistyseduilla.

Lyhyelläkin devaajan kokemuksella varustettu ihminen tietää, että tässä työssä huumorista ja itseironiasta ei ole haittaa. Arvostamme lisäksi työ- / harrastuskokemusta web-sovelluskehityksestä, ymmärrystä palveluiden käytettävyydestä, hyviä tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Ja ennen kaikkea palavaa intohimoa ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus, koodaa meille kevyt demo tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Odotamme, että kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja työtehtävistä antaa asiakaskohtaisten ratkaisujen osastopäällikkö Juha Pesonen puh. +358 44 750 0850 ja tuoteratkaisujen osastopäällikkö Erno Puupponen puh. +358 40 565 5724 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

P.S. Lisää infoa arjestamme löydät osoitteesta www.sitowise.com/developers

Pinterest

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Espoo, Turku, Salo, Vaasa
Linkki: https://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=493

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Angular
React
C#
Java
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä