Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sote-IT-projektipäällikkö

post_image

RekryilmoitusOnko sinulla käytännön osaamista sote-IT-projektien hallinnasta ja kykyä johtaa ihmisiä IT-projektipäällikön roolissa? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä olemalla mukana tärkeissä hankkeissa, kuten mm. maakuntien sote-uudistuksissa tai muiden sote-toimijoiden digitalisaatiohankkeissa?

Etsimme tällä hetkellä mielellään sote-projekteista jo kokemusta omaavia IT-projektipäälliköitä. Jos sopivia hakijoita tulee paljon, voimme palkata heistä useamman eli vinkkaathan hausta myös pätevää ystävääsi! 

Osaaminen ja työnkuva

Projektipäällikön työnkuva voi asiakkuudesta ja projektista riippuen sisältää mm. seuraavia tehtäviä: hanke/projektisuunnitelman laadinta, projektitiimin ohjaus, riskien arviointi, aikataulun, budjetin ja laadun hallinta, ohjausryhmässä toimiminen, toimittajayhteistyö, sidosryhmäviestintä, raportointi jne. Projektit liittyvät usein tietojärjestelmien kehittämiseen, joten toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta IT-projekteista.

Projektipäällikön työtä helpottavat:  

Hyvät viestintä- ja kommunikointitaidot. 

Itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus, paineensietokyky sekä joustavuus. 

Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen ja ratkaisulähtöinen toimintatapa. 

Konsulttimainen ote työn tekemiseen erilaisissa toimintaympäristöissä. 

Sijainti, palkka ja edut

Meillä töitä voit tehdä etänä, Tampereen toimistollamme tai joissakin tapauksissa asiakkaan toimipisteessä. Yhteishenkeä rakennamme erilaisilla yhteisöllisyyttä lisäävillä keinoilla ja tapahtumilla. 

Projektipäälliköille maksamme kokemuksen ja toimeksiannon mukaan n. 4000-6000 e/kk.

Etuvalikoimamme on laaja ja siihen kuuluu mm. lounas-, kulttuuri-, ja liikuntasetelit hyvinvointiosiolla höystettynä, liikuntaa työajalla, työsuhdepyöräetu sekä kattava työterveys ja terveysvakuutus. Meistä on myös reilua, että lomasi eivät pala työpaikkaasi vaihtaessa.

Notkia rekrytointiprosessi

Haluamme pitää rekrytoinnin vuorovaikutteisena prosessina, jossa tutustutaan puolin ja toisin siihen mitä kummallakin on tarjottavanaan. Me kerromme siitä, miten Notkialla tehdään töitä. Sinä kerrot, mitä osaamista toisit tullessasi sekä mitä toiveita sinulla on työsuhteelle.

Kun olet vastannut alla olevaan helppoon kyselyyn, katsomme olisitko meille sopiva hakija. Jos vastauksesi vakuutti meidät, sovitaan kevyt haastattelu. Keskustelun jälkeen katsomme jokaisen kanssa yksilöllisesti, miten rekrytointi etenee.

Teemme mielellämme töitä myös alihankkijoiden kanssa, hae rohkeasti niin katsotaan yhdessä meille molemmille sopivin yhteistyön malli! 

Pinterest
Notkia IT Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Työtä voi tehdä etänä.
Linkki: https://tyopaikat.notkiait.fi/adynk-sote-projektip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6?locale=fi
Yhteydenotto: tiina.ratto@notkiait.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Notkia IT kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Notkia IT Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Notkia IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä