Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-projektipäällikkö

post_image
Rekryilmoitus

Mitä haemme?

Haemme asiakaspalveluhenkistä IT-projektipäällikköä!

 

Projektipäällikön työnkuva voi asiakkuudesta ja projektista riippuen sisältää mm. seuraavia tehtäviä: projektisuunnitelman laadinta, projektitiimin ohjaus, riskien arviointi, aikataulun, budjetin ja laadun hallinta, ohjausryhmässä toimiminen, sidosryhmäviestintä, raportointi jne.  

 

Arvostamme laajaa kokemusta ja sinulla saisi olla kokemusta julkiselta tai yksityiseltä sektorilta, ehkä jopa useammalta toimialalta. Suoritetut projektisertifikaatit sekä yli kolmen vuoden kokemus projektipäällikön tehtävistä luetaan eduksesi.  

Projektipäällikön työtä helpottavat  

Hyvät viestintä- ja kommunikointitaidot. 

Itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus, paineensietokyky sekä joustavuus. 

Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen ja ratkaisulähtöinen toimintatapa.  

 

Sijainti ja palkka 

Meillä töitä voit tehdä etänä, Tampereen toimistollamme tai joissakin tapauksissa asiakkaan toimipisteessä. Yhteishenkeä rakennamme erilaisilla sosiaalisilla kontakteilla.  

 

Projektipäälliköille maksamme kokemuksen ja toimeksiannon mukaan n. 4000-6000e/kk.  

Etuvalikoimamme on laaja ja siihen kuuluu mm. lounas-, kulttuuri-, ja liikuntasetelit hyvinvointiosiolla höystettynä, työsuhdepyörä, liikuntaa työajalla sekä kattava työterveys ja terveysvakuutus. 

Notkia rekrytointiprosessi 

Haluamme pitää rekrytoinnin vuorovaikutteisena prosessina, jossa tutustutaan puolin ja toisin siihen mitä kummallakin on tarjottavanaan. Me kerromme siitä, miten Notkialla tehdään töitä ja Sinä kerrot mitä osaamista toisit tullessasi sekä mitä toiveita Sinulla on työsuhteelle. 

 

Kun olet vastannut alla olevaan helppoon kyselyyn, katsomme olisitko meille sopiva hakija. Jos vastauksesi vakuutti meidät, sovitaan kevyt haastattelu. Keskustelun jälkeen katsomme jokaisen kanssa yksilöllisesti, miten rekrytointi etenee. 

 

Teemme mielellämme töitä myös freelancereiden kanssa, hae rohkeasti niin katsotaan yhdessä meille molemmille sopivin yhteistyön malli! 

Pinterest
Notkia IT Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Työtä voi tehdä etänä.
Linkki: https://tyopaikat.notkiait.fi/a1nd8-it-projektip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6?locale=fi
Yhteydenotto: tiina.ratto@notkiait.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Notkia IT kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Notkia IT Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Notkia IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä