Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer, operations

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Oletko ohjelmistokehittäjä, jolla on intohimo teknologiseen innovaatioon ja etäohjauksen kehittämiseen? 

Etsimme nyt osaavaa Software Developeria liittymään Patrian R&D-osaston sähkö- ja ohjelmistotuotekehitystiimiin Hämeenlinnaan. 

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana kehittämässä etäohjausratkaisuja Patrian PERCU- ( (Peripheral Unit Control) , ROD (Ride-Optimizing Damper) – ja drive-by-wire -järjestelmiin.

Oletko työskennellyt sulautettujen järjestelmien ja PLC-järjestelmien parissa? Onko sinulla kokemusta jostain seuraavista: reaaliaikajärjestelmät, teleoperointi/etäohjaus, DDS:stä, ROS1/2:sta, UML tai CAN-protokolla, erityisesti J1939? Jos vastasit kyllä osaankin, meillä voi olla juuri sinulle sopiva työpaikka!

Tehtävässä tulet työskentelemään yhdessä GIM Roboticsin SW-tiimin kanssa scrum-metodeja hyödyntäen. Aluksi työ keskittyy PERCU-tuotteen toisen vaiheen kehitykseen, jossa tavoitteena on luoda ensimmäinen MVP (Minimum Viable Product).

Työparin muodostavat seniori- ja juniorikehittäjä, joiden vastuulla on etäohjausratkaisujen kehittäminen, ylläpito ja tekninen tuki. Työtehtäviin kuuluu myös uusien ohjausalgoritmien ja kuvankäsittelyalgoritmien toteuttaminen, kuten ajoneuvon trajektoriohjauksen ja sensorifuusion algoritmit. Lisäksi vastaat testausautomaation (QA) kehittämisestä ja ylläpidosta. Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää käytännönläheistä työskentelytapaa ja valmiutta testata ratkaisuja oikeilla ajoneuvoilla.

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta vahvaa teknistä osaamista, erityisesti C++:aa ja Pythonia. Lisäksi toivomme kokemusta joistain seuraavista, kuten GIT, Jira, Confluence tai RobotFramework. Linux-ympäristön ja Patrian CI/CD -pipelinen tuntemus on myös eduksi. Haemme tiimimme toisiaan täydentäviä osaajia, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta kaikista edellä mainituista teknologioista.

Kielitaito on meille tärkeää, ja odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Toivomme sinulta tietotekniikan tai muuta koulutusta ( esim. insinööri, DI, IT-tradenomi). Lisäksi arvostamme ongelmanratkaisutaitoja sekä tiimityötaitoja.

Sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa ja innostavassa työympäristössä, jossa panostetaan jatkuvaan oppimiseen ja urakehitykseen. Tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöetuudet, kuten lounasedun, työsuhdepyöräedun, virikepassi, vuosibonusmallin sekä kattavat työterveyspalvelut Mehiläisessä sekä Auntie mielen hyvinvoinnin palvelut. Tarjoamme myös joustavan työskentelymallin, jossa voit työskennellä sekä paikan päällä että etänä. Tampere on Hämeenlinnan ohella mahdollinen työskentelypaikka.

Hae nyt tähän houkuttelevaan Senior Software Developerin tehtävään Patriassa ja tule mukaan muuttamaan tulevaisuuden etäohjausratkaisuja!

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä epäröi lähettää hakemustasi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme, Johanna Välimäki puh +358 504775476 11.7 klo 9-10 tai 19.7 klo 14-16 ja muina aikoina: etunimi.sukunimi@patriagroup.com. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 6.7.2023 - 5.8.2023
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/software-developer-operations/2304036/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++
Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä