Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Haussa Tampereen toimipistelle

Software Developer

Tehtävässä työskentelet monipuolisesti datalinkkijärjestelmään liittyvien ohjelmistojen parissa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella tehtäviisi voi sisältyä laitteistoläheistä ohjelmistokehitystä, tukiohjelmistojen ohjelmointia työpöytäympäristöön tai testausautomaatiojärjestelmän kehittämistä. 

Etsimällämme henkilöllä on insinöörikoulutus (AMK tai DI), hyvä englannin kielen taito sekä kokemusta sulautetuista järjestelemistä ja joistakin seuraavista teknologioista: C/C++, Linux, Qt, Python, Robot Framework ja Networking. 

Kiinnostus tai kokemus tietoliikenteestä ja radiotekniikasta katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on hyvät tiimityötaidot ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet työskentelytavoiltasi pitkäjänteinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen. 

 

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheissa erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esihenkilöidemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi! Pääset osaksi rentoa, erilaisista osaajista koostuvaa tiimiämme, jossa on asiantuntijoita niin softan, elektroniikan kuin signaalinkäsittelynkin saralta. Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kattavat henkilöstöedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Haluasitko olla osa tarinaamme? Lähetäthän meille ansioluettelosi ja hakemuksesi, mikäli kiinnostuit avoinna olevasta tehtävästämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Ramesh Masawan sähköpostitse ramesh.masawan@patriagroup.com 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 2.6.2023 - 29.6.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/software-developer/2239638/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä