Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

(Senior) Software Developer

post_image

Rekryilmoitus 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Espoon Otaniemeen

(SENIOR) SOFTWARE DEVELOPER (2 paikkaa)

osaksi OSINT/Cyber Warfare -tiimiä, joka kehittää Patria CRAWLR-tuotetta. CRAWLR:n tuottaman datan avulla voidaan tunnistaa trendejä, ennustaa tapahtumia, havaita rikollistoimintaa sekä parantaa tilannetietoisuutta mahdollisista viranomaisuhista. Tuotekehityksen lisäksi töihin liittyy tutkimusta, protoilua, testausta ja ylläpitoa. Meillä työskentelee monipuolinen ja osaava porukka data-analyytikkoja ja ohjelmistokehityksen kovia ammattilaisia. Kanssamme pääset kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa.

Edellytämme kokemusta ja osaamista seuraavista aihealueista:

 • Taustajärjestelmien ohjelmistokehitys erityisesti Pythonilla, mutta myös Scala-, JavaScript-, Java- ja C/C++ -osaamiset ovat hyödyksi
 • Tietojärjestelmien yleinen suunnittelu ja arkkitehtuuri
 • Infrastruktuurin tietoturva (engl. network security)
 • Ohjelmistokehityksen yleiset työkalut (komentorivityökalut, git, CI- ja testaustyökalut)
 • Ilmaiset itseäsi erinomaisesti suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme laaja-alaista tietotekniikan osaamista. Osaaminen ja kokemus seuraavilta aihealueilta katsotaan eduksi:

 • Monipuolinen ohjelmointikielien osaaminen ja hyvät ohjelmointitaidot (funktionaalinen ja/tai reaktiivinen)
 • Datamallinnus ja -arkkitehtuurit sekä tekoäly ja koneoppiminen (AI, ML)
 • Front-end-, fullstack- ja mobiilikehitys
 • Käyttöjärjestelmät ja konttiteknologiat (Kubernetes, Docker ja Linux)
 • Tietokantojen tuntemus (erityisesti PostgreSQL ja NoSQL-ratkaisut)
 • Pilviteknologiat (AWS, Azure ja GCP)

Luonnollisen kielen käsittely (NLP)

 • DevOps ja muu CI/CD

Ennen kaikkea odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta. Voit olla aloittelija tai kokenut ammattilainen. Pääset vaikuttamaan merkittävästi työnkuvaasi — roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan.

Tarjoamme:

Pääset osaksi rentoa, huumorintajuista ja ammattitaitoista tiimiämme. Patria toimii mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään!

Tarjoamme käyttöösi Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. Tehtävässä on 50% etätyömahdollisuus. Päätoimipisteemme on Espoossa, mutta olemme avoimia keskustelemaan, mikäli haluat työskennellä Tampereella tai Jämsän Hallissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Larri Jäntti 3.-28.7. puhelimitse 0408693026 ja Anssi Matilainen 31.7.-4.8. puhelimitse 0408692033 virka-aikoina. 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 27.6.2023 - 6.8.2023
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/senior-software-developer/2288807/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python

Omat tagit

Espoo
Tampere
Jämsä

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä