Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior JavaScript -devaaja konsulttityöhön

post_image

RekryilmoitusKiinnostaako konsulttityö huippuporukassa? Tule Geniemille! Konsulttina pääset kehittämään itseäsi mielenkiintoisissa, astetta suuremmissa projekteissa, kouluttautumaan kiinnostuksesi mukaan ja nauttimaan yhteisistä tapahtumista. Olemme tamperelainen, luova ohjelmistotalo, jossa tehdään töitä suurella sydämellä. Ja nyt on aikamme laajentua voimakkaammin pääkaupunkiseudulle.

Miksi meille konsultiksi?

Meillä asiakkaan tiloissa toimivat kehittäjät pääsevät mukaan haastaviin ja isoihin projekteihin, joissa työskentelee oman alansa huippuammattilaisia. Panostamme kehittäjien työolosuhteisiin:

  • Neuvottelemme sinulle mahdollisuuksien mukaan vähintään yhden etätyöpäivän viikossa.
  • Etsimme sinulle projektin joka ottaa huomioon sinun toiveet teknologiasta ja projektityypistä.
  • Takaamme mahdollisuuden kehittyä työssä mm. antamalla sinulle vuosittaisen 1 000 euron koulutusbudjetin. Meillä konsultit ovat hankkineet muun muassa AWS-osaamista suorittamalla sertifikaatteja ja kursseja

Lisäksi pääset mukaan yhteisiin tapahtumiimme, kuten kuukausittain järjestettävään DevFridayhin, vuosittaiselle mökkiretriitille ja ulkomaanreissuun OfficeAbroadille. Yhteisissä tapahtumissa pääset osallistumaan Geniemin sisäisiin projekteihin ja ottamaan irtioton konsulttityöstä.

Meillä et jää yksin

Sinulla on tukenasi konsulttitiimin vertaistuki ja yhteistyö. Konsulttiporukkaamme kuuluu yksitoista konsulttia, jotka työskentelevät Tampereella ja Helsingissä. Me emme jätä sinua asiakkaan luokse yksin, vaan pidämme aktiivisesti yhteyttä, kutsumme lounaalle sekä järjestämme palautepalavereita, joissa seurataan työviihtyvyyttä ja jaetaan asiakkaalta kerättyä palautetta.

Kohtelemme jokaista yksilönä: Meille tärkeintä on löytää SINULLE sopiva toimeksianto ja tapa työskennellä. Yhdelle tärkeintä on sijainti, toiselle etätyömahdollisuus ja kolmannelle tietty teknologia.

“Mulle löytyi just sellaista hommaa mitä halusin, eli Node-bäkkärihommia. Olen viihtynyt tosi hyvin työssäni. Minulla on mukavia työkavereita ja mielenkiintoinen projekti meneillään.” – Konsulttina työskentelevä Lauri kommentoi.

Tutustu myös blogiartikkeleihimme, joissa konsulttimme Lauri ja Panu kertovat tarkemmin heidän kokemuksistaan ja konsultin työarjestaan.

Konsultin teknologiastäkki

Etsimme senior-tason ohjelmistokehittäjiä. Työskentelet sujuvasti JavaScriptillä ja tunnet sen ekosysteemin. Arvostamme myös tietokanta- ja arkkitehtuuriosaamista. Lisäksi sinulla on hyvä olla front-end-osaamista. Front-endin puolella olemme erikoistuneet React Nativeen, Reactiin sekä Vueen. Plussaa saat AWS-, GCP- tai MS Azure -osaamisesta sekä serverless-teknologioista.

Tärkeintä on kuitenkin taito omaksua uusia asioita nopealla aikataululla. Haluat haastaa omaa osaamistasi, teet työtäsi ylpeydellä ja ammattitaidolla tarjoten asiakkaalle nykyaikaisia ratkaisuja.

Laaja yhteistyöverkostomme takaa sinulle mahdollisuuden valita mielenkiintoinen projekti sekä itseäsi kiinnostavat teknologiat. Et myöskään jää jumittamaan samaan projektiin vuositolkulla, vaan etsimme sinulle tarvittaessa uuden projektin toiveittesi mukaan.

Liity elämäsi parhaaseen seuraan

Etsimme henkilöitä, jotka pystyvät työskentelemään pääkaupunkiseudulla asiakkaan tiloissa. Toiveesi ovat meille tärkeitä, ja neuvottelemme asiakkaan kanssa niiden toteuttamisesta. Sinun ei tarvitse valita ensimmäistä vastaantulevaa projektia, vaan etsimme juuri sinulle sopivan projektin ja tiimin.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa (3 800–5 000 euroa), ja lisäksi saat konsulttibonusta (300-600 euroa). Niiden kylkiäisenä tarjoamme hyvät työsuhde-edut, hauskat firman yhteiset tapahtumat sekä monta uutta alansa asiantuntevaa työkaveria. Palkkaamme vähintään kolme uutta konsulttia ennen heinäkuuta.

Kuinka rekry etenee?

  • Jätä yhteystietosi meidän rekrybotille ja otamme sinuun yhteyttä. Rekrybotin löydät täältä
  • Lähetämme sinulle rekrytehtävän ratkaistavaksi. Voit valita JavaScript-, React- tai React Native -tehtävän.
  • Onnistuneesti suoritetun tehtävän jälkeen kutsumme työpalaveriin, jossa tutustumme toisiimme paremmin. Sinun ei tarvitse tulla Tampereelle, vaan me tulemme sinun luoksesi pääkaupunkiseudulle.

Voit lähettää hakemuksen ja CV:n tai ihan vain vapaamuotoisen sähköpostin osoitteeseen rekry (a) geniem.com, niin palaamme pian asiaan.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.3.2020 - 31.5.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Linkki: https://www.geniem.fi/tyopaikat/javascript-devaaja-konsulttityohon-helsinki/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
React
React Native
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä