Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Full Stack Java Developer

post_image

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

CGI:n ja OP:n yhteisyritys Finanssi-Kontio tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia ratkaisuja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntevan tiimin kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit.

Haemme nyt Senior Full Stack Java Developeria.

Toimimme yhdessä finanssitoimialalla asiakkaamme ketterien heimojen kanssa ja osallistumme asiakkaan pankki- ja vakuutusalan järjestelmien ja prosessien kehittämiseen sekä ylläpitoon. Tässä roolissa toimit asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Etsimme sinua, joka

Osaat analysoida tiimin tuoteomistajalta tulevia liiketoiminnan vaatimuksia ja suunnitella niistä ketterästi ja nopeasti arvoa tuottavia kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti asianomistajien kesken ja tuot rohkeasti esille oman näkemyksesi. Jos olet jo kokenut kehittäjä, arvostamme kykyäsi mentoroida ja kouluttaa muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja haluat tutkia teknisiä haasteita ja kääntää niitä mahdollisuuksiksi. Olet kiinnostunut on-premise ratkaisuiden siirtämisestä pilviympäristöön, API-pohjaisista ratkaisuista, tietokannoista, tietokantojen hallintajärjestelmistä ja tietokantalogiikoista.

Muutaman vuoden kokemus ja osaaminen seuraavista on minimivaatimus tehtävässä menestymiselle:

• Java & Java EE (Enterprise Edition) kehitystyö, frontend ja backend

• SQL, Stored procedures (MS SQL Server)

• React

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta ja osaamista seuraavista:

• AWS

• Node.js

• Pankkitoiminta

• Varallisuudenhoito

• Vakuutustoimiala

Sinulla on tietämystä seuraavista:

• Ymmärrys ja halu tehdä työtä ketterässä tiimissä ja organisaatiossa

• Kiinnostusta uusista ekosysteemeistä pankkiliiketoiminnassa

• Aktiivinen ja asiakaslähtöinen tapa tehdä työtä

• Confluence ja Jira tuntemusta

• Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot

• Analyyttinen asenne ja ongelmanratkaisukykyä

• Proaktiinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa

• Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Odotamme jo kovasti hakemustasi. Mikäli tehtävästä jäi kysyttävää, lisätietoja tästä roolista antavat: Mikael Petersén: +358406303258, mikael.petersen@cgi.com ja Heli Sarriolehto: +358503586767, heli.sarriolehto@cgi.com.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian sillä, käsittelemme hakemuksia jatkuvasti. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.11.2020 - 29.11.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://bit.ly/2GR61i5

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Pankki ja vakuutus

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
React
Java

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä