Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Developer, Retail Devices & Solutions

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Senior Developer, Retail Devices & Solutions

Etsimme nyt vakituista ja kokoaikaista senior kehittäjää ketterään suunnittelu- ja kehitystiimiimme. 

Veikkaus Retail Devices & Solutions -tiimimme on edelläkävijä uusien teknologioiden ja rohkeiden kokeilujen soveltamisessa, etenkin kun on kyse monikanavaisen pelikokemuksen mahdollistavien laitteiden ja alustojen kehittämisestä. Osana tiimiä vastaat teknologisten ratkaisujen ja parhaiden käytäntöjen kehittämisestä nykyisille- ja tuleville pelialustatuotteillemme. 

Päätehtäviin kuuluu

 • Peliautomaattien uusien ominaisuuksien suunnittelu ja toteutus – tiiviissä yhteistyössä Veikkauksen muiden kehitystiimien kanssa. 
 • Uusien teknologioiden arviointi ja käyttöönotto, joilla viemme asiakasrajapinnassa tapahtuvan fyysisen pelaamisen uudelle tasolle. 

Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää koko potentiaalisi ja kehittää myös omaa osaamistasi kiinnostuksiesi mukaan.

Edellytämme sinulta:

 • Vähintään viiden vuoden työkokemus nykyaikaisesta C++:sta 
 • kokemusta REST-rajapintojen kehittämisestä
 • Linux-ympäristön tuntemus ja ymmärtäminen
 • Erinomaista suomen- ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista viestintä- ja dokumentointitaitoa 

Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on:

 • Kokemusta nykyaikaisista C++-standardeista (C++17/20).
 • Backend-kehityksen tuntemusta
 • Kokemusta laajoista ohjelmistokokonaisuuksista
 • Kokemusta Pythonista ja/tai Qt/QML:stä

Tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa suuriin monipuolisiin projekteihin, jotka tuovat iloa miljoonille ihmisille. Kehitämme omia laitteistojamme ja ohjelmistojamme, joten kokeilu- ja innovaatiomahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
 • Itseohjautuvat tiimit. Uskomme, että itsenäiset tiimit luovat parhaan asiakaskokemuksen.
 • Rennon ilmapiirin ja mahtavat työkaverit
 • Kannustavan ilmapiirin, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Järjestämme kuukausittain ”osaamisen-kehityspäiviä”, jotka on omistettu, niin no, osaamisen kehittämiseen. 
 • Suuren joukon etuja, muun muassa edun urheilu- ja kulttuuritoimintaan. Henkilöstöllämme on käytössä lisäksi kuntosali, laajat terveys- ja hammashoitopalvelut, puhelinetu, aamiainen pääkonttorilla & lähes loputon määrä kahvia. 

Lisäksi Veikkaus tarjoaa viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. Voit lukea meistä, työkulttuuristamme sekä eduistamme lisää tästä.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää tehtävästä, ole rohkeasti yhteydessä tiimin esihenkilöön Markus Viitasaloon sähköpostitse markus.viitasalo@veikkaus.fi tai matkapuhelimitse +358 50 570 3887.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 31.7.2023 - 31.8.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/senior-developer-retail-devices-solutions/2337086/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++
Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä