Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

(Senior) Developer, MLOps

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

(Senior) Developer, MLOps

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia devaajista ja Data Scientisteistä koostuvaan moniosaajatiimiimme. Tiimissä pyrimme parantamaan asiakkaidemme yksilöllistä peli-iloa datan ja oppivien algoritmien avulla. 

Etsimmekin nyt kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen developeria, jolla on osaamista koneoppimisen perustuvista suosittelujärjestelmistä, tai vähintäänkin kiinnostusta oppia. 

”Tiimillemme tärkeintä on työn korkea laatu ja rento mutta aikaansaava työskentelyilmapiiri. Tiimimme kaipaa henkilöä, jolla on intoa työskennellä ketterässä ympäristössä ja on halua kehittää myös omaa osaamistansa.” – Matti, Lead Developer

Yksikkömme vastaa Veikkauksen omasta ohjelmistokehityksestä sekä omista järjestelmistä: pelijärjestelmistä, pelipalveluiden ydinjärjestelmistä ja myyntikanavien ohjelmistoista. Veikkauksen digitaalisilla palveluilla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää: www.veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa, jossa asioidaan yli miljoona kertaa viikossa, ja Veikkaus-sovelluskin löytyy jo satojen tuhansien asiakkaiden käytöstä.

Tässä tehtävässä fokus on modernin web-palvelun ja sitä tukevien suosittelujärjestelmien kehittämisessä. Toimimme ketterissä kehitystiimeissä, joihin kehittäjien lisäksi kuuluu mm. suunnittelijoita, testaajia, analyytikoita ja tuote- ja peliasiantuntijoita. Moniosaajatiimit ja monipuoliset projektit mahdollistavat oppimisen ja tekemisen myös teknologiarajojen ja osa-alueiden yli. Kehitämme palveluita analytiikan avulla ja teemme mm. jatkuvaa A/B-testausta, kehitämme omaa koneoppimisohjelmistoa sekä viemme muutoksia tuotantoon jopa useita kertoja päivässä. 

Odotamme Sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä sekä niissä hyödynnettävistä teknologioista. Toimit mielelläsi osana ketterää tiimiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sekä olet valmis jatkuvasti oppimaan lisää ja sinulla on reipas asenne.

Odotamme, että sinulta löytyisi kokemusta seuraavista:

 • Tuotantokokemusta sovellusten kehittämisestä ja ylläpidosta GCP, AWS tai Azure -pilvialustalle. Meillä on käytössämme GCP.
 • Python -ohjelmointikielellä kehittämisestä
 • SQL-skriptien kehittämisestä, erityisesti BigQuery- ja Vertica-ympäristöihin

Tässä tehtävässä eduksesi on, jos sinulla on osaamista myös

 • GCP ja sen palvelut kuten VertexAI, BQ, IAM
 • Kubernetes (GKE)
 • Airflow (tai vastaava orkestrointityökalu)
 • REST API -rajapintojen toteuttaminen
 • Terraform
 • ETL-pipelinet
 • Redis
 • Python ”data-kirjastot” Pandas, SciPy, Scikit-learn, Tensorflow, jne.

Tuotamme arvokkaita palveluita suoraan kuluttaja-asiakkaillemme, joten tekemisen laadun on oltava lähellä sydäntä. Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Voit lukea niistä lisää täältä.

Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, ja meillä on käytössä myös joustavat hybridityöntoimintamallit. Tällä hetkellä olemme noin 2 päivää viikossa toimistolla. Eli saat molemmista työskentelytavoista parhaat puolet irti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Väisänen torstaisin klo 13-15 puh. +358943702252. Lähetä hakemuksesi cv:n kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.10.2023, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.9.2023 - 8.10.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/senior-developer-mlops/2427792/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä