Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Scrum Master Java/ Kotlin Backend-kehittäjä hybridirooli, Operations, Tampere, Helsinki, Espoo

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Etsimme 

 Java/Kotlin Backend-kehittäjää ja Scrum Masteria Systems & Integrations- yksikköömme.

Kyseessä on hybridirooli, jossa noin puolet työajastasi toimit Java / Kotlin-kehittäjänä ja toisen puolen työajastasi Scrum Masterina.

Mitä työtehtäviisi kuuluisi?

Ohjelmistokehittäjän tehtävässä pääset kehittämään käyttöönoton ramp-up -vaiheessa olevan yhteiskunnan turvallisuuskriittisissä toiminnoissa käytettävän johtamisjärjestelmän backend-taustajärjestelmää. Järjestelmä on toteutettu Java/Kotlin/Linux-ympäristössä modernilla mikropalveluarkkitehtuurilla hajautettuna ja skaalautuvana. Loppukäyttäjät käyttävät järjestelmää selain-, työasema- ja mobiilisovelluksilla. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset jakamaan näkemystäsi teknologiavalinnoista ja arkkitehtuurista.

Scrum Masterina valmennat tiimiäsi toimimaan ketterästi ja itseohjautuvasti. Tehtävänäsi on organisoida ja fasilitoida Scrumin mukaiset tapahtumat. Suojelet tiimiä sprintin aikaisilta muutoksilta ja pyrit poistamaan tiimin työtä haittaavia esteitä. Huolehdit tiimin toiminnan kehittämisestä sekä mittaroinnista.

Työssä pääset kehittämään järjestelmiä moderneilla työkaluilla ja metodeilla. Meillä on käytössä seuraavia teknologioita: Spring/Spring Boot, RESTful web services, tietokannat, Hibernate, RabbitMQ, Hazelcast, virtualisoinnit, containers, Kubernetes, Jenkins, GeoServer, mikropalvelut ja verkkoratkaisut. sinun ei tarvitse olla osaaja kaikissa vaan etsimme tiimiimme toisiaan täydentäviä henkilöitä.

Työ pyritään tekemään mahdollisimman ketterästi toimialamme huomioiden.

Minkälaisella taustalla tehtävää kannattaa hakea?

Taustaltasi sinulla on työelämän kokemusta Java tai Kotlin-ohjelmistokehityksestä ja Linux -ympäristöistä. Ymmärrät ohjelmistotekniikan peruskäsitteet ja uusien toteutusteknologioiden oppiminen on sinulle luonnollista. 

Toivoisimme sinulta aikaisempaa kokemusta tiiminvetäjän tai Scrum Masterin rooleista tai kiinnostusta oppia Scrum Masterin tehtäviin.

Miksi kehitystyö tässä tehtävässä on erityisen mielenkiintoista:

Pääset mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen projektissa, jossa järjestelmä on vahvasti kehitteillä ja pääset sen myötä kehittämään uutta. Järjestelmä on laaja ja sisältää monia osa-alueita, joiden myötä mielenkiinto tekemiseen pysyy yllä pitkään. Kyseessä on yhteiskunnallisesti merkittävä turvallisuuskriittinen kokonaisuus, jonka kehitys jatkuu vielä vuosia eteenpäin.

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Työskentelet osana noin 30:stä ohjelmistokehitysammattilaisesta koostuvaa huipputiimiä. Tiimissä on loistava ilmapiiri ja ihmiset viihtyvät meillä pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Tehtävä on mahdollista toteuttaa hybridityönä (n. yksi päivä toimistolla perehdytysvaiheen jälkeen). Lähin toimipisteesi olisi sijainnistasi riippuen joko Tampere tai Espoo, Helsinki.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, etunimi.sukunimi@patriagroup.com tai puh +358 504775476 arkisin kello 9-15. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 8.3.2023 - 31.3.2023
Sijainti: Espoo, Helsinki, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/scrum-master-java-kotlin-backend-kehittaja-hybridirooli-operations-tampere-helsinki-espoo/2032474/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä