Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Project Manager, PMO

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Haemme nyt Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen Projektitoimistoon (PMO)

PROJECT MANAGERia

toimimaan mielenkiintoisissa Systems and Modifications -tiimin projekteissa.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään elektroniseen tiedusteluun, tilannetiedon muodostamiseen ja valvontaan liittyvissä projekteissa. Ensimmäisenä otat koppia sisäisistä projekteistamme niin R&D- kuin tutkimusprojektien muodossa. RF, signaalinkäsittely, softa sekä elektroniikka ovat asioita, joiden ympärillä vastaamissasi projekteissa tekeminen paljon pyörii. Roolissa huolehdit kuinka isossa mittakaavassa asiat toimivat, ja että hankkeet etenevät suunnitellusti. Katsot teknisen kokonaisuuden päälle, ja toimit viestinviejänä eri sidosryhmien välillä niin myynnin, markkinoinnin, tuotehallinnan kuin asiantuntijoiden ja johdon kanssa. Tehtävänäsi on varmistaa projektin tulosten eteneminen, aikataulutus, budjetointi, ennuste ja riskienhallinta sekä huolehtia raportoinnista ylemmälle tasolle ja asiakkaille. 

Millaista osaajaa etsimme:

Olet asiakaslähtöinen ja yhteistyökykyinen teknisen ymmärryksen omaava projektinhallinnan ammattilainen. Tähän rooliin emme etsi teknistä oman alansa syväosaajaa, vaan ennemmin laajan teknisen kuvan ja eri alojen tekemisen hahmottavaa ammattilaista, jolta laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen onnistuu. Tyyppinä pystyt mukautumaan helposti muuttuviin tilanteisiin ja suhtaudut näihin tilanteisiin avoimin mielin. Sinulla on kyky toteuttaa annettuja prosesseja ja kommunikoida selkeästi eri sidosryhmien välillä niin, että kaikilla on projektista samanlainen käsitys. 

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Insinööri tai DI koulutustausta (esim. RF, signaalinkäsittely, softa tai elektroniikka)
  • aikaisempaa kokemusta projektinhallintatehtävistä
  • sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito sekä suomeksi että englanniksi
  • kokemusta projektinhallintatyökaluista
  • hyvä paineensietokyky sekä itseohjautuvuus

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 2.4.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa viikolla 13 Talent Acquisition Specialist Tina Ahteensivu, puh +358 50 465 7404, ext-tina.ahteensivu@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.3.2024 - 2.4.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/project-manager-pmo/2772352/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä